(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLANIYORUZ...

EREĞLİ

Hakimiyet Gazetesi’nin kuruluşun yıldönümü dolayısıyla ziyaret ve kutlamalar gerçekleştirildi.

BALBALOĞLU KUTLADI

İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Başkan Yardımcısı İzzet İyiol ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Hakimiyet’in kuruluş günün kutladı.

Balbaloğlu, yaşamda basının önemine değindiği konuşmasında, “yerel basın ise bu konuda çok daha ayrı öneme sahip. Zor koşullara rağmen görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Bölgemizdeki Hakimiyet Gazetesi ise gerek 41 yılı doldurduğu geçmişi, gerekse kamuoyunu doğru bilgilendirmesi ile basında örnek teşkil ediyor. Bu vesile ile kuruluşunu kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yayın Kuruluşu Sahibi Fikri Kapan ile güncel konular üzerinde sohbette bulunan Balbaloğlu, Hakimiyet yazı İşleri Müdürü Zelihe Kapan’a ise hediye paketi takdim etti.

ÖZKÖK ÇİÇEĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Semih Özkök de, geleneği bozmayarak Hakimiyet’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret anısına Fikri Kapan’a çiçek takdim ederek kutlayan Özkök, şunları kaydetti:Yarım yüzyıla yaklaşan meslek yaşamınızın 42. Yıllık azımsanmayacak bölümlerinde her daim kentimizin ve meslek camianızın gururu oldunuz. Bu gurur paha biçilecek bir olgu değildir ve tüm değerlerin üzerindedir. Gazetecilik yüksek karakter gerektiren bir kamu görevidir ve hataya tahammülü yoktur. Sizler bunu başaran ender kurumlardan biri oldunuz. Basın yaşamınızın kalan bölümünde bu gururu her zaman en büyük şeref madalyası olara muhafaza dileğiyle sevgiler sunuyorum.”

YİĞİT’TEN ANLAMLI HEDİYE

Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çetin Yiğit ise kutlama ziyaretini hediyesi ile anlamlaştırdı.

Dernek Başkan Yardımcısı Rıza Kılıçaslan ile birlikte ziyaret ettiği Hakimiyet’te, Kapan’a, üzerinde 3368 Maden Şehidinin isimleri bulunan, sırtında ise “Fikri Kapan” ve Zonguldak’ın trafik plaka numarası olan 67 yazılı dernek formasını hediye etti.

Hakimiyet’in kuruluş geçmişi, Kapan’ın ise mesleki birikimi ile örnek teşkil ettiğini savunan Yiğit, “bu anlamda dernek çalışmalarımıza ve açıklamalarımıza da geniş yer vererek desteklerinizi görüyoruz. Kuruluşunuzu kutluyoruz. Aynı zamanda, bu vesileyle Kamuda istihdamdan yararlanamayan Şehit yakını çocukların bu haklarının faydalanması ve yaratılan eşitsizliğin ortadan kaldırılmasını aracılığınızda duyurmak istiyoruz” diye konuştu.

ODABAŞ TELEFONLA…

Diğer yandan, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Fikri Kapan ile telefonda görüşerek Hakimiyet Gazetesi’nin 42. Yayın yılına adım atmasını kutladı.

Telekom Karadeniz Ereğli Müdürü Kadir Uzun, Emekli Anadolu Ajansı Zonguldak Büro Müdürü Orhan Akyüz, Emekli DDY Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kekeç, Latin Optik sahipleri Güven Demirkıran ile Erdoğan Demirkıran ve eşleri, Büşra-Serdar Sayre, Meryem Kaptan, Özge Koyun, Kenan Yalçın, Üçler Sarıkaya, Ahmet Cakcak, Yüksel Ermiş, Özgür, Tanrıverdi, Murat Karapınar, Fatih Akyüz, Yeşim Erdek, Zühre-İsmail Acur, Aysu Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda okurumuz, gerek telefonla, gerek sosyal medya üzerinden mesajlarla kuruluşumuzu kutladılar.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

3.03.2021 20:04:16

Bu haber 1112 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.080.809

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
181 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri