(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKİLDİ!

EREĞLİ

Ereğli Belediyesince, çatılardaki yoğun karların temizlenmeye başlandığı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Zabıta ekipleri, çatılarda yüksekliği 50 santimetreyi bulan kar yığınlarının ve sarkıtları tehlike yarattığı uyarısında bulunuyor.

Zabıta ekiplerinin, araçlardan anonslarla vatandaşlara uyarılarda bulunduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Zabıta ekipleri ayrıca, yürüme güzergahlarında kar kütlesi ve sarkıt düşme tehlikesi oluşturan yerlere şerit çekerek bölgeyi güvenlik altına alma çalışmalarına başladı. Çökme tehlikesi bulunan sundurmalar da şeritle işaretleniyor. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de çatılardaki tehlikeye karşı temizlik çalışmalarına başladı. Vatandaşlar, tehlike oluşturan durumları İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirebilirler.”

KAR KÜREME SÜRÜYOR!

Diğer yandan, ilçede etkisini sürdüren yoğun karla mücadeleye de devam edildiği ifade edildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

“Belediyenin karla mücadeledeki 20 araçlık filosuna Başkan Halil Posbıyık’ın ilgili müdürlüklere talimatıyla, müteahhit firmalardan 4 iş makinesi ve 4 kamyon daha ilave edildi. Kar yağışının başladığı andan itibaren oluşturulan kriz masası yönetimi, önceliği ana arterlere verirken ekiplerin çalışmaları kentin 600 kilometrelik yol ağında devam ediyor.
Belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarının yanında Zabıta, İtfaiye ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri hastane ve diyaliz merkezlerine gitmek isteyen acil hastalara da yardım etmeye devam ediyor. Ekipler, dün akşam saatlerinden itibaren 6 hastayı daha hastane ve diyaliz merkezine götürüp tedavilerinin ardından evlerine bıraktılar.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıca sokak hayvanları ve kuşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için 75 ayrı noktada besleme çalışması yapıldı. Kuşların beslenebilmesi için farklı noktalarda karlar aralandı yem bırakıldı.”




Bu sayfayı yazdır

20.01.2021 18:06:38

Bu haber 1044 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.031.616

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri