(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİYE VE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile AK Partili Zonguldak Milletvekillerine teşekkür etti.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası (BKDTO) Başkanı İrfan Erdem’in daveti üzerine, Vali Tutulmaz ve AK partili Milletvekillerinin katıldığı toplantının verimli geçtiğini belirtti.

Toplantıda İlçedeki tersanelerin durumunun görüşüldüğü toplantıda, Ereğli yolcu Terminalinden Kıyıcak mahallesi mevkisindeki karayoluna bağlanacak Çevre yolunu da gündeme getirme fırsatı bulduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

“Konunun ne olduğu BKDTO Başkanı Sayın İrfan Erdem tarafından çok güzel bir şekilde ifade edildi. Büyük emeklerle denizi doldurarak, çok büyük masraflar yapmak suretiyle paralar harcayan tersanecilerimizin mağduriyetleri söz konusu. Büyük maddi ve manevi katkılar olmasına rağmen Devletin ortaya koyduğu bazı şartlar yerine gelmediği için şu anda mağdur durumdalar. Bu konu tartışıldı. Vekillerimiz konuya hassasiyetle eğildiler. Ne yapılması gerektiği konusunda ön kararlar alındı. Kaymakamımızın başkanlığında tersanecilerin de olduğu bir komisyon kurulmak suretiyle bu sıkıntıların Ankara’ya Milletvekillerimiz vasıtasıyla, Valimizin desteğiyle duyurulmasına karar verildi. Valimize, AK Parti Milletvekillerine, Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Posbıyık, aynı zamanda ilçedeki Gazi Alemdar Gemisi’ne İstiklal Madalyası verilmesi için CHP ve AK Parti milletvekillerinin TBMM’ye verdikleri önergeyi hatırlatarak, “Bu bakımdan kendilerine Ereğli halkının bundan çok mutlu olduğunu ve şükranlarını sunduğunu ifade etmekten büyük mutluluk duydum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

15.01.2021 20:07:18

Bu haber 1010 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
16.01.2021 11:10:23
Rana diyor ki;

Bu haberi Chp Milletvekilleri ve ilce baskani okuduktan sonra yuzlerindeki tebessümun fotoğrafıni gormek istiyorum






Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.629

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri