(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SOSYAL MESAFE+ HİJYEN+MASKE!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz’a, bazı eski AK Parti ilçe başkanları ile yöneticilerinin “geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Sosyal Medyada, ziyarete ilişkin yer verilen fotoğraflara ilişkin, “Gülüç Belde Başkanımız İsmail Başkana geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Arkadaşlarla kendisi de bize sunduğu bu güzel yemekten ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Aralarında; AK Parti Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, eski ilçe başkanları (İl Genel Meclis Üyesi) Ali Kemal Karaca, Adem Öztürk Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Rıfkı Gültekin, eski İl Genel Meclis üyeleri Ayhan Taşdelen, eski Ereğli Belediye Meclis Üyesi Sabri Dinç ile bazı eski yönetim kurulu üyelerinin da yer aldığı ziyarette, bir süre önce yakalandığı Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığından kurtulan Yılmaz’a geçmiş olsun dediler.

SİYASET KONUŞULDU MU?

Diğer yandan, AK Parti İl Başkanlığı sürecinde, Karadeniz Ereğli’den Adem Öztürk’ün İl Başkan Adayı olacağı bilinen süreçte, partinin önde gelen isimleri tarafından gerçekleştirilen ziyaret anlamlı bulundu.

Öte yandan, bir kısmının da aralarında bulunduğu partililerin yakın tarihte Akçakoca’da bir araya gelmeler ide dikkat çekti.

Ziyaretin olumsuz yansıyan tarafı ise gerek kalabalık halde yenilen yemek ve yemek sonrası sohbette sosyal mesafeye dikkat edilmemesi, bazı partililerin dışında maske takılmamasıydı.




Bu sayfayı yazdır

15.01.2021 16:20:23

Bu haber 1707 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
16.01.2021 20:37:46
maraşlı diyor ki;

il genel üyeleri köylere hizmet etmeyle uğraşsalar daha iyi olacak köylerde iki araç yan yana zor geçiyor çoğu köyde çöpler yerlerde,dereler leş gibi sizde yazın kafelerde kışın evlerde sürekli fatih çakırla berabersiniz.ilçe başkanı fatih mi saffetmi ben anlamadım.
16.01.2021 09:58:35
ByKaL diyor ki;

Bravo, vatandaşlara çok güzel örnek olmuşsunuz.!!!




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.849

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
217 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri