(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EN HAYIRLI KAMPANYA

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamlığınca, maddi imkanları yetersiz ve uzaktan eğitimde sorun yaşayan 7,8,9,10,11 ve 12 sınıf öğrencilerine katkı amacıyla başlattığı “Bilgisayar, Tablet ve İnternet Destek Projesi” teslim töreni gerçekleştirildi.

TAT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Hayrettin Yavuz tarafından Kırmacı Mahallesinde yaptırılan Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, burada yaptığı konuşmada, açılan banka hesabına 289 bin lira bağışta bulunulduğunu söyledi.

Çorumluoğlu, kurum ve hayırseverlerin destekleriyle 393 tablet alındığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar belli bir rakamlara ulaştık. Bugüne kadar, Ereğli’deki tüm vatandaşlarımıza güvendik, hiç yarı yolda kalmadık. Bu bilgisayar kampanyasında da sağ olsunlar Ereğli’deki hemşerilerimiz, kurumlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Biz bu talebi karşılayacak düzeye ulaştık. Yalnız da değildik, paydaş kuruluşlarımız vardı.  Kampanyaya halen devam ediyoruz. Mutlaka siz değil sizin ulaştığınız, görüştüğünüz kişiler de olabilir. Bu tabletlerin alınması için Kaymakamlık hesabına bağış yapıldığında biz, bu bağışı kabul ederiz.”

POSBIYIK: SESSİZ KALAMAZDIK - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, Covid-19 salgınının yarattığı ortamın, öğrencilerin eğitimi olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, “Yüz yüze eğitim alamadıkları, uzatan eğitimin her çocuk için mümkün olmayışı bizi son derece üzmüştür. Pandemi sürecinde bilgisayarı ya da interneti olmadığı için eğitim imkanlarından yoksun kalan öğrenciler için sessiz kalamazdık” dedi.

AKSOY TEŞEKKÜR ETTİ - İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy da,  okul idarelerince ihtiyaç sahibi 1342 öğrencinin belirlendiğini belirterek, “Erdemir 230, Belediye 100, Tat Metal 57 ve hayırseverlerce de 45 tablet bağışında bulunuldu. Önümüzdeki günlerde de Ereğli ticaret ve Sanayi Odası 65 adet tableti teslim edecek.  Böylece 495 adet tablet temin edilmiş olacak” diye konuştu.

Törende 7 ve 8. Sınıflarda belirlenen 393 öğrenciye tabletlerinin teslim edileceğini açıklayan Aksoy, şunları kaydetti:

“İnşallah kurumlarımız ve hayırseverlerimizin katkılarıyla bütün sınıf seviyelerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu süreçte destek veren başta Sayın Kaymakamımıza, Sayın Karadeniz Bölge Komutanımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Erdemir Genel Müdürümüze, çok kıymetli hayırseverlerimize. Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına ve bu güzel okul ve salonu yaparak hizmete sunan sayın Hayrettin Yavuz’a şükranlarımı sunuyorum.”

Konuşmaların ardından, Kaymakam Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner Gün, Posbıyık, Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, BİLSEM Müdürü Serkan Çakır tarafından okul müdürlerine teslim edildi.

Sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilen programın ardından ise Çakır, Kaymakam Çorumluoğlu ve beraberindeki protokol üyelerine BİLSEM’i gezdirerek mini brifing verdi.




Bu sayfayı yazdır

16.12.2020 17:50:21

Bu haber 1193 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.229

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri