(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ BÖYLE DUYURDU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından, “yerel esnafa alışveriş desteği” kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yazılı açıklamasında, Koronavirüs (Covid-19) salgınının, insan sağlığı ile birlikte ekonomik yaşamı da olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Pandemi süresinde, özellikle sağlık çalışanlarının büyük özveri gösterdiklerinin altını çizen Keleş, “pandemiye karşı büyük özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu uğurda yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet diliyoruz” dedi.

EKONOMİYE DESTEK

Keleş, Covid-19 pandemisinin ülkede ekonominin de zor süreçten geçtiğini hatırlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Devletimizin aldığı bazı tedbirler ile ekonomimizin ayakta ve canlı tutulması sağlanıyor; başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere tüm Oda ve ekonomiye dayalı kuruluşlar da bu çalışmalara destek oluyor.TSO olarak ise gerek Devletin, gerekse TOBB hayata geçirmeyi kararlaştırdığı, iş dünyasına ve esnafımıza katkıları, üyelerimize ivedi ve doğru şekilde aktarıyoruz. Elbette bu zorlu süreçte yapılanların yanı sıra, yerelde dayanışmanın da son derece önemli olduğunu biliyoruz. Bunun için Karadeniz Ereğli’mizde, ‘Haydi Ereğli’ başlığı altında, ilçe halkının alışverişini (mümkün olduğunca) yerel esnaflarımızdan yapmasını öneriyor ve istiyoruz. Bu sayede; bir yandan Devlet, diğer yandan TOBB ve bağlı bulunduğu TSO’ların çalışmalarına, halkımızın da vereceği katkıyı önemsiyor, hatta en önemli parçası olarak değerlendiriyoruz. Ve yine biliyoruz ki, bu zor günleri Devletimiz ve halkımızla birlikte aşacağız.
Bu duygularla; öncelikle sağlığımızın korunmasında en çok önem arz eden; maske-sosyal mesafe- hijyen kurallarına ‘titizlikle’ uyulmasını, ekonomiye katkı amacıyla da halkımızın alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmesini öneriyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

16.12.2020 14:46:14

Bu haber 1056 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.420

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri