(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SUYA ZAM YOK!..

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediyesince, 2021’de su ücretlerine zam yapılmayacağı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısında yaptığı konuşmada, ülkeyi yeniden saran Koronavirüs (Covid-19) salgınında ölümlerin en çok artış gösterdiği iller arasında Zonguldak genelinin de yer aldığını belirtti.

Tekin, Alaplı’da da salgına karşı mücadeleyi en üst düzeyde sürdürdüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

“Koronavirüs vakasının Ülkemizde ilk görüldüğü günden itibaren salgınla mücadelede Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.  Nisan ayında su ücretlerine 4 ay boyunca yüzde 20 oranında indirim yapmıştık. 2021 yıl itibariyle vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan ve pandemi sürecinde gerekli hijyeni sağlayan yaşam kaynağımız olan suya zam yapmama kararı aldık. İnanıyorum ki el birliğiyle bu zor günleri atlatarak bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Öncelikle Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden doktor ve tüm sağlık çalışanlarına, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ayrıca tedavileri süren AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Yaşar Karacan ile İYİ Parti İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sevdiklerimize gönülden sarılmaya hasret kaldığımız bugünlerde sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. Sağlığımızı emanet ettiğimiz, evinden, ailesinden ayrı fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimiz sunuyor görevlerinde kolaylıklar diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

2.12.2020 12:06:44

Bu haber 895 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.542

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri