(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SAHİP ÇIKILMADIM DİYOR!

EREĞLİ

Karadeniz Ereğli’de yetişen, futbolculuk yıllarında gözde isimlerden olan Antrenör Ahmet Uzun, yaşadığı kente sitem ediyor.

Uzun, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, aktif spor yaşamını antrenör olarak ilçede sürdürmeyi çok istediğini ancak, yerel yöneticilerin buna imkan tanımadıklarını ileri sürdü.

Halen Bandırmaspor’da antrenörlük yaşamına devam ettiğini hatırlatan Uzun, şunları kaydetti:

“Ereğli’deki yöneticilerimizi ziyaret ettiğimde, ‘siz nasıl Ereğli şehri için mücadele ediyorsanız, bizde Ereğli futbolun en üst noktalara getirmek için çalışıyoruz. Ancak bize fırsat vermediniz’ dedim. Bir çay içip, beni başka yere yönlendirdi. Benim amacım, Ereğli’de futbola devrim yaptırmaktı. Ereğlili olarak ilçe dışında futbol yaşamını sürdüren ve kafa yoran, mücadele eden biriyim. Bir çok birinci lig takımlarında antrenörlük yaptım, antrenör diplomam ise kıskananlar yüzünden sadece Ereğli’de geçerli değil! Son 5 yılda her sezon 4 hoca getirdiler. Futboldan anlamayan adamlar Ereğli’de çok sevilen futbolu soğuttular. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın anlamadığı konu, futbol farklı kutuplardan bir çok kitleyi bir arada toplayabilen çok zevkli bir oyundur. Kulüpleri doğru insanlar doğru yönetirse Ereğli futbolu kalkınır. Ben, içimden geldiği gibi doğruları konuşan biriyim. İşime gelenler gibi değilim! Sanki perde arkasında ‘derin devlet’ var. Tam benim işim olacak, son anlarda hep bozuldu. Sağ olsun Ereğli’deki arkadaşların dedikoduları yüzünden orda görev alamadık. İsabet olmuş; PTT 1.Liglerde, İstanbulspor’da ve Bandırmaspor’da göreve layık görüldüm. Ben, antrenörlük yaparken, lider olmuş takımda görev yapmama rağmen kendimi kimseye ezdirmedim. Kendimi dışarıda daha çok geliştirerek, bu felsefe ile işimi doğru yapmaya çalışıyorum.”




Bu sayfayı yazdır

1.12.2020 16:33:27

Bu haber 2222 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.12.2020 13:02:09
Nevzat özer diyor ki;

Ahmet kardeşim doğruları söylüyor kendisini çok iyi yetiştirmiştir bir çok klüpte FUT botbolcuk ve hocalık yapmıştır ben inanıyorum ereğli te gelirse çokfaydalı olur diye düşünüyorum




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.215

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri