(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAMPANYA AMACINA ULAŞTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Hayat kurtarmak senin kanında var. Kan ver, Ereğli’ye can ver” sloganı ile gerçekleştirdikler ibir günlük kan bağış kampanyasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını bildirdi.

Bozkurt, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi işbirliği ile Sahil Bandındaki Lal Kafe’de gerçekleştirdikleri kampanyada yaptığı açıklamada, bu tür sosyal etkinliklere devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

Bir gün biz de sevdiklerimiz de kana ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle AK Parti İlçe Başkanlığı olarak bu konuya dikkat çekmek istedik. Özellikle pandemiden dolayı vatandaşlarımızın kafasında kan verme ile ilgili şüpheler olabilir. Fakat, Koronavirüs kandan geçen bir hastalık değil. Ayrıca buradaki görevli arkadaşlarımız da oldukça hijyenik bir ortamda çalışıyorlar. Ereğli halkı, kan verme konusunda son derece bilinçli ve bir o kadar da vefalı. Kampanyamıza gösterdikleri ilgiden dolayı değerli ilçe halkımıza, projemizi gerçekleştirmemizde bizden desteğini esirgemeyen Lal Cafe ve Restaurant İşletmecisi Sayın Yılmaz Yalçın'a, gün boyu büyük bir emek ve özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapan Kızılayımızın Zonguldak ve Ereğli Şubesi yetkili ve çalışanlarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor; kampanyamız kapsamında toplanan 105 ünite kanın ihtiyaç sahiplerine can olmasını temenni ediyorum.”

CİĞER TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer de, kan bağışının son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, “böyle bir kampanyaya imza attıklarından dolayı; başta İlçe Başkanı Bozkur ve yönetimi ile teşkilatına, bunun yanı sıra bağışta bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bozkurt’un da bağışta bulunduğu kampanyada, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları da yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

29.11.2020 15:14:59

Bu haber 1154 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.986

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri