(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SIR PROJE TAMAM!

EREĞLİ

Zonguldak’ta “Yılın Öğretmeni” seçilen, Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Sınıf Öğretmeni Semra Yalmancı Yücel’in, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, internet bağlantısı üzerinden 81 İl’de yılın öğretmenleri ile gerçekleştirdiği görüşmede konutu.

Bakan Selçuk, 81’İl’den seçilen birer “Yılın Öğretmeni” ile gerçekleştirdiği video görüşmede, öğretmenlerin gününü kutladı, birlikte olmaktan memnunluk duyduğunu söyledi.

Bakan Selçuk’un söz verdiği 7 öğretmenden biri olan Semra Öğretmen de, Karadeniz Ereğli BİLSEM’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardığı konuşmasında, üzerinde çalıştıkları yeni projeler bulunduğunu, bunları da Bakan Selçuk’un ilçedeki katılımı ile tanıtmayı planladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

“Tasarımını sır gibi sakladığımız 3 tekerlekli devrilmeyen, özel tasarım süspansiyonu olan aracımızın üretimine de geçtik. Açılışımızda inşallah denemeyi size yaptırabiliriz. Kurumumuzda patent veya faydalı ürünleri sürekli nitelikli hale getirmek için ‘Fikirsel Kuluçka Merkezi’ kurmak istiyoruz. Bunun için de 5 adet ‘render’ yapabilen bilgisayara ihtiyacımız var. Çünkü üretmeyi seven özel öğrencilerimiz var.”

Semra Öğretmen, yaklaşık 5 dakikayı bulan konuşması sonunda Bakan Selçuk’a teşekkür etti.

VALİ KUTLADI

Diğer yandan, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın, Zonguldak’ta “Yılın Öğretmeni” seçilen, Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Semra Yalmancı Yücel ile “Yuva” temalı Öykü Yarışmasında Türkiye 2. Olan Karaelmas Ortaokulu Öğretmeni Esra Kahya’yı makamında kabul ettiği bildirildi.

Valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Vali Tutulmaz, öğretmenlere, elde ettikleri başarıdan dolayı “Başarı Belgeleri”ni takdim ettiği belirtildi.

Tutulmaz’ın, ‘Ulvi’ görevlerinde kolaylık ve başarı dileğinde bulunduğu kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un da yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

26.11.2020 15:27:02

Bu haber 2149 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.246

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri