(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEMEL ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

GÜLÜÇ/EREĞLİ

Zonguldak Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldelerindeki 24 derslik ortaokul inşaatına başlandığını bildirdi.

Demirtaş, arsası hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan okul inşaatının temel açma çalışmalarını incelemesi sırasında yaptığı konuşmada, beldedeki okulların eski olması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını belirtti.

Sorunun aşılmasına yönelik atılan adımın son derece önemli olduğuna anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

“Burada emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Saadet Oruç’a, Değerli valimiz ve kaymakamımıza, önceki dönem ilçe başkanımız Fatih Çakır’a, şu anki ilçe başkanımız Saffet Bozkurt’a takiplerinden dolayı, özel idaremize teşekkür ediyoruz. Gülüç için güzel bir yatırım oldu. Burada da 24 derslikli, 12 milyon maliyetli bir okulu Gülüç’e kazandırdığımız için mutluyuz, gururluyuz. En değerli varlıklarımız çocuklarımız. Yatırımcı bir hayırseverlerimiz okulumuza babaları “Hacı Emin Ayhan” isminin verilmesini arzu ettiler, biz de uygun gördük. Değerli valimiz, sayın kaymakamımız, gerek telefonla, gerek Gülüç’e gelip çalışmaları takip ediyor. Yapılması gereken ne varsa, hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde, okullarımızı yenileyeceğimiz sözünü vermiştik. Cumhurbaşkanımız önderliğinde böyle bir okul kazandırdık. Önümüzdeki günlerde de ilkokulumuzun yenilenmesi talebinde bulunacağız.”

VATANDAŞIMIZA SÖZ VERMİŞTİK

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, göreve geldiklerinde, Gülüç’te yaşayan çocukların arkadaşlarını davet edemediklerine dikkat çekerek, şöyle dedi:

“Çünkü Gülüç’te sosyal alan, sosyal yaşam yoktu. Ne kafeterya, ne sahili, ne düzgün okulu yoktu çocuklarımızın.  İleriki günlerde, sahilimiz bitme aşamasına geldi, yukarıdaki millet bahçesine başlayacağız. Terminal projemiz başlıyor, okullarımız yenileniyor. Gece gündüz, dur durak bilmeden Gülüç’e hizmet ediyoruz. Çünkü biz vatandaşımıza söz verdik. Ne söz verdikse, belde başkanımız, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizim seçim sloganımız, ‘biz birlikte bir aileyiz’ idi.”

Yüklenici firmanın, aynı zamanda Ereğli İlçesindeki Erdemir ve Kavaklık İlk okulları inşaatlarını da yapan firma olduğunu hatırlatan Demirtaş, inşaatın 270 gün sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz da, iktidarının Gülüç’ten hiçbir zaman elini çekmediğini belirtti. Belediye, parti teşkilatı ve muhtarlarla el ele vererek Gülüç’e hizmet etmeye çalıştıklarını, katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini söyledi.




Bu sayfayı yazdır

12.11.2020 17:31:09

Bu haber 1552 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.364

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri