(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP'LİLERDE ÖZLENEN TABLO!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP)  “birlik ve Beraberlik yemeği” düzenlendiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim'de, Erdemir Yönder Site Kulüp’te, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ev sahipliğinde, düzenlenen yemekte konuşan Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, partilerinin yerel seçimlerdeki başarısını iktidara taşıyacak kırılma noktasında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

POSBIYIK'A TEŞEKKÜR ETTİ - “Bu güzel ortamı bize sağlayan Sayın Başkanımız Halil Posbıyık’a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Hepimizi, CHP’liler olarak, belediye il genel, ilçe yöneticilerimiz olarak bir araya getirmiş. Yerel seçimlerdeki başarılar bizi iktidara taşıyacak kırılma noktasıdır.  Yeni bir dönemin açıldığının bir göstergesidir. Ereğli’de güzel başarı elde ettik. Başkanımız, birlikte güzel çalışıldı, güzel bir seçim kazandı. Ankara ve İstanbul’da CHP’li belediyeler yönetiyor. Önümüzdeki süreçte de başarılı olacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlikle çalışarak yerelde elde edilen başarıyı genele taşıyacağımıza inanıyorum.”

HALK AYANSITACAK SÖZÜMÜZ OLMAZ! - Posbıyık da, yöneticiler olarak bir araya gelemedikleri takdirde, halk ada söyleyecek sözlerinin olamayacağını savunduğu konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Ülkemiz büyük sıkıntılardan geçiyor, büyük problemler dış ve iç meselelerde sıkıntılar yaşıyoruz. Partimiz sıkıntılar yaşıyor, baskılar görüyoruz. Bu süreçte nasıl vatandaşlar sıkıntı çekiyorsa, Ereğli Belediyesi de sıkıntı çekiyor. Çünkü bize de eskisi gibi su parası, emlak vergisi, kira ödenmiyor. Pandemi olduğu için suyu kesmiyoruz. Ama gelirlerimiz devamlı geriliyor. Bu yılki bütçemiz geçen yıldan daha düşük olacak; belli olmaya başladı. Siyaseten de sıkıntılı günlerden geçiyoruz.  Onun için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini halka yansıtmak lazım. Halka yansıtacaklar da partinin yöneticileri. Milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanlarıdır. Eğer biz yöneticiler olarak bunu, toparlanmayı gerçekleştiremiyorsak, halka bir şey söylemeye hakkımız olmaz. Hele hele birbirimizin ayağını kaydırmak için problemler yaratıyorsak, aramızı açıyorsak külliyen hata olur. Bu olumsuzlukları geçeyim; birlik ve beraberlik içinde olmak amacıyla bir aradayız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümek, ülkenin çağdaş uygarlık hedefinde ilerlemesi için mücadele etmek, Cumhuriyeti korumak için hepimizin omuzlarında çok ağır yükler var. Bazı eksiklikler var tabii. Bu eksikler için yarın vicdan azabı çekmememiz lazım. O nedenle birlik ve beraberlik içinde, birbirimize yanlış yapmadan, el ele vererek, bu yolda yürümemiz lazım.”

HER BİRİMİZ CUMHURİYET ÇOCUĞUYUZ - CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ise insanlardaki Cumhuriyet ve Atatürk Sevdası’nın devam ettiğini dile getirdiği konuşmasında, “Kendimize, partimize, inanacağız. Bu güzel organizasyon için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Parti olarak, Pandemi nedeniyle Cumhuriyet Bayramını istediğimiz gibi kutlayamadık. Fakat bu bizim için kriter değil her birimiz birer Cumhuriyet çocuğu olarak Atatürkçü bireyler olarak Cumhuriyetin ne kadar zor ve fedakarlıklarla kurulabildiğini biliyoruz” dedi.

Belediye Halk Oyunları ekibinin “Zeybek” oyunu gösterisi yapılan, Marşlar eşliğinde Türk Bayrakları sallanan yemeğe; CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’li Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyeleri ile eşleri katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

1.11.2020 15:56:49

Bu haber 1459 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 48 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.170

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
401 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri