(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SIKINTIYA ÇÖZÜM İÇİN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, “Uzaktan Eğitim”e destek amacıyla Cumhuriyet Halk Evlerindeki Bilgisayar Sınıflarının, bilgisayarı ve interneti olmayan çocuklara tahsis edildiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, derslerini söz konusu sınıfları ziyaret ederek eğitimlerini sürdüren öğrencilere kırtaseyi seti hediye etti.

Posbıyık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, tableti, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan çocuklar için 100 adet tablet alarak, dağıtımı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vereceklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Uzaktan eğitim konusunda ülkemizde bir takım sıkıntılar var. Onun için hayırseverler, belediyeler, dernekler, vakıflar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. Biz Ereğli Belediyesi olarak 1 ay önce hazırlığımızı yaptık. Uzaktan eğitime destek için bu bölgedeki öğrencileri buraya davet ettik. Bilgisayarlarımızı ayarladık, Halk Evleri’nde bir sınıf oluşturduk. Şu anda 6-7 öğrencimiz var. Devamının geleceğini tahmin ediyoruz. Masalarımız, bilgisayarlarımız hazır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 100 tableti verdikten sonra onlar tableti olmayan yerlere bu dağıtımları yapacak. Belediye olarak bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelen talebe göre buraya yeni bilgisayarlar da koyabiliriz.”




Bu sayfayı yazdır

22.10.2020 12:41:43

Bu haber 1161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.083.050

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
183 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri