(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MENTEŞ VE TOKEL ALDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesinin, Tarihi Kentler Birliği’nin “2019 yılı Tarihsel ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda, “Başarılı Proje” ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 69 Beleiyenin 39 proje ile katıldığı yarışmada, Ereğli Belediyesinin 4 proje ile yer aldığı yarışmanın ödül töreni İstanbul The Green Park Hotel’de gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyesi’nin ödülü, Tarihi Kentler Birliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından, Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş  ile Başkanlık Danışmanı, proje koordinatörü Raif Tokel’e takdim edildi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün katıldığı törende Ereğli’nin layık görüldüğü ödülle ilgili açıklama yapan Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık, şunları kaydetti:

“Bu sonuç  Göztepe projemizle  doğal, Roma Dönemi Su Kemerleri ve Heraklius Sarayı Çevre düzenlemesi projemizle  tarihsel, Karadeniz Ereğli Belediyesi Bilim, Kültür Ve Sanat Merkezi projemizle kültüre verdiğimiz önem ve değerin kanıtıdır.”

HANGİ PROJELERLE KATILMIŞTI - Karadeniz Ereğli Belediyesi yarışmaya; “zamanın Tanığı Roma Dönemi Balı Mahallesi Su Kemerleri Çevre Düzenlemesi Projesi”, “İki Bin Yıllık Geçmişin Ayak İzleri Heraklius Sarayı Çevre Düzenlemesi Projesi”, “Karadeniz Ereğli’nin Gözbebeği Göztepe  Koruma Amaçlı İmar Planı ve Çevre Düzenlemesi Projesi” ve “Klerakhos’un Herakeia Pontike Kütüphanesi’nden Karadeniz Ereğli Belediyesi Bilim, Kültür ve Sanat Merkezine Projesi” ile katılmıştı.




Bu sayfayı yazdır

30.09.2020 16:53:53

Bu haber 888 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.079.758

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
180 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri