(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCE GÜNDEM, SONRA SOHBET...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) 26. Olağan Meclis Toplantısı’nın gerçekleştirildiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre,, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, Ereğli TSO Hizmet binasında yapıldı.

Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’ başkanlığındaki toplantıda normal gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Posbıyık, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Başaramadığımız tek şey iş konusu. İnanılmaz bir iş talebi var. Ağlayanlar, intihar etmeye kalkanlar oluyor. Bu kadar yıldır belediye başkanlığı yapıyorum ama böyle sıkıntılı bir dönem görmedim. Çok üzülüyoruz ama yapacak bir şeyimiz yok. Artık vatandaşlar, sanki belediyeyi bir fabrika gibi görüyorlar ve işe alınmak için iktidara hesap sormuyorlar belediyelere soruyorlar ‘niye işe adam almıyorsunuz’ diye.

“OYAK OYALIYOR” DEDİ - Erdemir konusunda hiçbir gelişme yok. OYAK’ın (Ordu Yardımlaşma Kurumu) oyalamaktan başka bir şeyi yok. Bütün davaları, burada Özel Endüstri Bölgesi ilan etmek. Bunun içinde bizi çok ses çıkartmasın, yaramazlık yapmasın diye oyalıyorlar. Söylediklerinin hepside yalan çıkıyor maalesef. Ereğli’nin boğazını sıkmaya çalışan bir OYAK’la karşı karşıyayız. Önümüzdeki günlerde değerlendirmelerim olacak.”

KELEŞ: POSBIYIK DESTEK OLUYOR - TSO Meclis Başkanı Yazıcıoğlu, teşekkür konuşması ardından konuşan Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Keleş de, Posbıyık’ın her zaman yanlarında durduğunu savunarak, şöyle dedi:

“Halil Başkanımız göreve geldiğinden bu yana, sayın Kaymakamımızla birlikte şehirde birlikte çalışma kültürünü oluşturmuş bulunmaktayız. Kendisi bize her anlamda destek oluyor sağ olsunlar. Bir taraftan pandemi sürecinde Türkiye’de olduğu gibi Ereğli’nin de ciddi sorunları var. Bunu aşmak için öncelikle endüstrinin, sanayimizin çalışması gerekiyordu. Bu sürede işler yolunda yürüdü, inşaatta, otomotivde, beyaz eşyada, tüketim mallarında Türkiye’de olduğu gibi burada da bir hareketlilik oldu ama şimdi tekrar zor dönemlere geldiğimizin habercisi olan bir ortam var. Biz neler yapabiliriz bu süreçle ilgili olarak bütün kaygımız bu yönde. Sayın Başkanımız ekibini de alarak toplantımıza katılması bizlere onur verdi. Kendilerine her zamanki destekleri için teşekkür ediyorum.”

Ereğli TSO’nun bir önceki meclis Toplantısına, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu katılmıştı.




Bu sayfayı yazdır

30.09.2020 12:51:13

Bu haber 741 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.342

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri