(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAYAL OLMAKTAN ÇIKIYOR!

ANKARA

Türkiye Bilardo Federasyonu’nca (TBF), Ankara’da, “Bilardo Turnuvaları tesisi” kurulma çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, sosyal hesabından yaptığı paylaşımında, “En Büyük Hayalim” dediği projenin hayal olmaktan çıktığını belirtti.

Ercan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesindeki TBF binası alanında yapılması planlanan ve dünyada ilk ve tek turnuva tesisi ünvanına sahip olacak tesis ile ilgili tüm işlemlerin bitirilerek, sürecin başladığını anlatarak, şunları kaydetti:

“Her türlü sporcu konforu düşünülerek projelendirdiğimiz ve tüm dünyaya bu konuda örnek olacağına inandığım bilardo tesisimiz, 2021 yılında kullanımımıza sunulacak olup, tüm ulusal ve uluslararası turnuvalarımıza ev sahipliği yapacak. 1800 metrekare kapalı, 500 metrekare açık yeşil alana sahip tesislerimizde federasyon binamızın yanı sıra turunva salonu, fuaye, kafeterya ve mutfak, seyirci giriş ve çıkışları, sporcu giyinme odaları, tuvaletler, sporcuların maç öncesi ve molalarda dinlenme odaları, tribün, salona hakim loca, toplantı salonu yer alacak. Televizyon canlı yayın odası da oluşturulan tesislerimizin sınırsız otoparkı da yapılacak. Tesislerimiz, aynı zamanda 2-5 yıldızlı tüm otellere de 3 ila 5 dakika mesafede kurulacak.”

ÖNÜMÜZDEKİ YILA HAZIR

TBF Başkanı Ercan, 2021’de hizmete girmesi planlanan tesislerde, ulusal ve uluslar arası tüm bilardo müsabakalarının yapılabileceğini anlattığı açıklamasını, şöyle sürdürdü:

“2021 yılında yeni tesisimizde yepyeni bir sistemle şampiyonlarımızı gerçekleştireceğiz. Yönetim Kurulumuz ve Teknik Kurulumuz ile birlikte hem 2020 yılında kalan turnuvalar hakkında, hem de önümüzdeki yıldan itibaren oynanacak turnuvalar için çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Ayrıntıları yarın (24 Eylül Cuma) paylaşacağım.
Tesisin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem Kasapoğlu  olmak üzere, 2 yıldır proje üzerinde beraber üzerinde çalıştığım sevgili dostumuz Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Ramazan Şemşek'e ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik'e şahsım ve camiamız adına sonsuz şükranlarımı sunarım.  Tüm bilardo ailesine hayırlı ve uğurlu olsun.”

Bilindiği gibi, başta 3 Bant Bilardo olmak üzere; Pool (Amerikan) Bilardo Turunva ve Şampiyonalarının, Ulusal ve Uluslar arası etaplarına Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Çaycuma gibi ilçelerimizden çok sayıda sporcu katılıyor.

İŞTE TESİSLERDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORGANİZASYONLAR

* 4 Etap Erkekler 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Kadınlar 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Gençler 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Veteranlar 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Artistik Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Erkekler Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Kadınlar Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Gençler Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Yıldızlar Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 3 Etap Sinyörler Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 1 Etap Türkiye Okullararası Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası

* 1 Etap Türkiye 1. Lig Play Off Müsabakaları (3 Bant Bilardo)

* 1 Etap Türkiye Yükselme Ligi (3 Bant Bilardo)

* Yüksek ödüllü Özel Türkiye Şampiyonaları (Open)

* Tüm uluslararası turnuvalar.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2020 14:16:46

Bu haber 1600 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.097.619

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri