(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAVAKLIK'TA 'İLK HEYECAN'!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Kavaklık İlkokulu’nda, bu dönem birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ‘Öğretmeninle Tanışma’ etkinliği gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Yaşar Ciğer, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Milli eğitim Bakanlığınca (MEB) 2020-2021 Eğitim, Öğretim yılında 21 Eylül’de ‘yüz yüze eğitim’ için planlama yapıldığını hatırlattı.

CİĞER: ÖZEL ÇALIŞMA YAPTIK

Bu sürede ise eğitim-öğretime bu yıl başlayacak çocuklar için özel çalışma yaptıklarını anlatan Ciğer, şöyle dedi

“Biz, geçen hafta yaptığımız planlamada, çocuklarımız ve velilerimizle, sosyal mesafeye ve diğer hijyen kurallara dikkat ederek, bire bir tanışmalarımızı planladık. Bugünden itibaren de çocuklarımız öğretmenleri ile belirli saatler içerisinde tanışmalarımız, okulu ve sınıflarını tanımalarını sağlıyoruz. En büyük temennimiz, çocuklarımızın, 21 Eylül’de, bu Covid-19 pandemisi süreci içerisinde azalmış ve tüm etkenleri ortadan kalkmış olmasını bekleyip, öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlamayı istiyoruz. Bunun için de okulumuzla ilgili tüm çalışmaları yerinde ve zamanında yaptık. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için fiziki ortamları oluşturduk. Bu anlamda, çocuklarımıza sağlıklı bir eğitim için her türlü çalışmayı yaptık. Onları 21 Eylül’de okulumuzda iyi bir şekilde ağırlamak istiyoruz.”

ÖĞRENCİLERLE BİRE BİR…

Girişinde dezenfektan bulundurulan, sınıflarda özel tedbirlerin alındığı okulda, öğretmenlerin maske ve hijyen kurallarına dikkat ettikleri gözlendi.

Her öğretmenin ‘randevulu’ görüştüğü öğrencilerle kurdukları sıcak diyaloglarda, miniklerin de rahat tavırları dikkat çekti.

Öğretmenler, velilerin de hazır bulunduğu görüşmenin ardından öğrencilere birer hediye verdi, hatıra fotoğrafları çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

7.09.2020 13:36:48

Bu haber 2103 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.023.828

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
806 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri