(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜLÜÇ’TE YAPILDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığına Avukat Saffet Bozkurt seçildi.

İlçeye bağlı Gülüç Beldesindeki belediye Düğün Salonu’nda Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in Divan Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Eski AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı konuşmada, görev süresince ilçede gerçekleştirdikleri icraatları anlatarak, “Bu davada mücadele etmekten onur duyuyorum. Bizden sonra aday olacak Saffet Bozkurt arkadaşıma, ekibine yolları açık olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Bizler de fert olarak elimizden geldiğince teşkilatın emrindeyiz, teşkilatın yanındayız, hep beraber Adalet ve Kalkınma Partisi için çalışacağız inşallah” dedi.

AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile İl başkanı Zeki tosun’un konuşmaları arsında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise kongrede ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosunu "Muazzam” olarak değerlendirerek, şunları söyledi:

“Biz Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu memlekete bu millete nasıl hizmet ederiz derdini ve gayesinde gece gündüz çalışıyoruz. Hangi engel çıkartılırsa çıkartılsın önümüze, hangi sınavla karşılaşırsak karşılaşalım diyoruz ki göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bize tarif edilen yerde durmayacağız. Bize düne kadar had bildirenlerin o parmaklarını geri iade edeceğiz, ettik, etmeye de devam edeceğiz. Şimdi dönüyoruz ve biliyoruz ki, 2023 öyle kolay olmayacak. Türkiye iddiasını arttırdıkça hedeflerini daha yükseğe koydukça sınavlara tabi tutulacak. Bizim birliğimize ihtiyacımız var.  Teşkilatlarımız bugün Ereğli’den muhteşem bir tablo verdiler.”

TEK LİSTE VE BOZKURT

Konuşmaların ardından, 402 delegesi bulunan partide seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde, AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Bozkurt’un yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Ahmet Küçük, Fadime Doğru, İbrahim Sezer, Ömer Yazıcıoğlu, Hanife Kaya, Ahmet Demir, Kadir Çaygeç, Nuriye Topaloğlu, Mehmet Yiğitoğlu, Satılmış Kurtlucu, Muhammet İkbal Çakır, Mustafa Kalkan, Nurgül Kızılarslan, Kemal Demirtaş, Talip Seyhan, Şakir Başol,  Derya Demiriz, Nusret Burak Öztürk, Nevzat Tarakçı, Necati Akdeniz, Zelkif Öztürk, Mustafa Güldalı, Halil Kurtay, Turgut Tanyıldız, Hakan Eroğlu, Yakup Akkaya, Şenol Akyol, Muhammet Mücahit Andiç, Celal Zeybek.

Aynı listede AK Parti İl Kongresinde oy kullanacak 164 Üst Kurul delegesi de belirlendi. Oy sayımının tamamlanmasının ardından Bozkurt, partinin eski İlçe başkanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kongreye, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim  Gülüç Belediye Başkaın Gökhan Demirtaş, Alan, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli,  TSO Başkanı Arslan Keleş, partinin çeşitli ilçe ve belde belediye başkanları ile eski milletvekilleri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

7.09.2020 13:03:22

Bu haber 1120 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.087.055

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri