(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, partisinin 13. Olağan İlçe kongresinde yeniden başkanlığa seçildi.

İlçedeki polisevi Bahçesinde, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra’nın Divan Başkanlığını gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşundu bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, yaptığı konuşmada, kongrenin birlik ve beraberlik içined geçeceğine inandığını belirterek, yeniden başkanılğa seçilecek olan Demirtürk ve yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Demirtürk de, gerçekleştirilecek seçimlerin ilçeye, bölgeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

392 Delegeye sahip partide, tek liste ile gidilen seçimlerde kongreye katılan 250 delege oy kullandı. 5 Oyun geçersiz sayıldığı seçim sonuçlarında delegenin 245 oyunu alan Demirtürk, yeniden MHP Başkanlığa seçildi.

MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün listesinde Ülkü Ocakları Ereğli Şubesinden önceki dönem bazı yöneticilerin de yer aldığı ve yeni isimlerin bulunduğu gözlendi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongre sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Demirtürk, kongrenin güzel bir ortamda geçtiğini belirterekr, şunları kaydetti:

“Delegemizin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildik. Tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni bir kadro ile yola çıktık. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacağız. Ereğli menfaatleri doğrultusunda ne söylenmesi gerekiyorsa söyleyecek, sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz. Yeni listemiz Ocak Kültüründen yetişmiş arkadaşlarımızdan oluşturduk. İnşallah bir daha ki dönemlerde onlar da rol alırlar. Ereğli’mize güzel hizmetler yaparlar. Ayrıca Basın mensuplarına da bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum.”

İŞTE MHP’NİN YÖNETİM, DENETİM VE ÜST KURUL DELEGE LİSTESİ




Bu sayfayı yazdır

7.09.2020 11:34:16

Bu haber 987 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.885

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri