(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖZLERİYLE GÖRDÜ, TEPKİ GÖSTERDİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane Barınağı’ndaki balık lokantalarında polisin alkollü içecekleri toplamasına tepki gösterdi.

Posbıyık, Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı konuşmasında, dün (1 Eylül) kızının yaş günü dolayısıyla balık lokantalarından birinde ailesi ve yakın dostları ile kutlama yaptıkları sırada, bölgeye polislerin geldiğini söyledi.

Önce, son dönemler ilçe ve bölgedeki yaşanan bazı olaylar nedeniyle “GBT sorgulaması yapıldığı” izlenimi aldığını belirten Posbıyık, şöyle dedi:

“Bravo, dedim, takdir ettim. Kaçak kimse var mı onları arıyorlar diye, ama öyle olmadı. GBT falan yapmadılar. Direk masalara gidiyorlar, rakı şişelerini, alıyorlar, zabıt tutuyorlar, fotoğraf çekiyorlar. Tabii o emekçi polislerin kabahati yok. Onlara talimat veren amirlerine, yukarıdakilere sesleniyorum. Bu memleketi turizm memleketi yapacağız diye Kaymakam, Vali hep beraber bağırıyoruz. Nerde, burayı Turizm memleketi yapıyorsun. Çağdaşlık, hukuk, adalet olmayan bir yerde turizm olur mu? Şişeleri masadan topla, bilmem ne, herkes dağılmaya başladı. Kim gelir buraya Düzce’den, Adapazarı’ndan. Böyle bir anlayış olur mu?”

BASKIN YAPACAK YERLER ÇOK!

Posbıyık, özellikle Ereğli-Alaplı karayolu üzerindeki belediye plaj tesisleri sonrasındaki sahili, Radar mevkisi ile Çavdarlı Mahallesinde ‘Seyir Tepesi’ olarak isimlendirilen bölge gibi yerleri işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediye plajının ilerisinde derenin ötesinde akşam rezillikler oluyor. Git orada yap baskınını. Benim Kestaneci’deki evin yanında yukarıdan aşağı doğru arabalar dolu, çangır çangır müzikler çalıyor. Açık alanda içki içiyorlar. Orada yap. Radar’a çık. Kafayı çektikten sonra şişelere ateş ediyorlar. Orada yap. Gel, Bağlık lojmanlarında, Site Kulübün karşısına, orada yerlerde her tarafta gençler içkilerini içiyor. Uzaklara gidiyor. Orada (Bozhane) ise herkes adabı ile yemeğini yiyordu. Ruhsat sorunun mu var? Devlet halletsin. İptal etsin. Saklasın, kapatsın. Ama böyle bir şey olmaz ki. Ereğli’de turizmi geliştiremeyiz ki. Ereğli’ye kimseyi getiremeyiz, bu anlayışla. Yalı Caddesi’ne de aynı anda baskın yapmışlar.”

İL OLMAK İÇİN BANGIR BANGIR!

Bu tür davranışlarla “Ereğli’ye kötülük yapıldığını ileri süren Posbıyık, “Ereğli’ye bu kadar kötülük yaparsanız, biz de il olmak istiyoruz diye bangır bangır bağırırız. Benim yüzme havuzumu alacaksın Kilimli’ye götüreceksin. Buralara baskın yapacaksın, yok böyle bir şey!  Çalışma şevkimiz kırılıyor. Dün akşam iyi ki gitmişim rezaleti gözlerimle gördüm” diye konuştu.

OLAY

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü destekli İlçe Emniyet Müdürlüğü, dün saat 11.00-23.00 arasında, ilçe genelinde iş yeri kafe, restoran gibi bir çok yerde denetimde bulunmuş, GBT sorgulaması yapmış, trafik ekipleri de araçlar üzerinde uygulamada bulunmuştu.




Bu sayfayı yazdır

2.09.2020 18:13:25

Bu haber 2408 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.09.2020 22:28:50
Cihan diyor ki;

Oralara zamanında kilit vuran sanki kendisi değil. Senin oraya gitmeye yüzün mü var? Senin zabıtaların da gelip dışarıya masa atmak yasak diye çookk uygulama yaptı orada. Şimdi polis sen orada iken yapınca neden zoruna gidiyor? Kendin ettin kendin buldun halil




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.262

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri