(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZAFERİN KUPASI BAŞLADI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “30 Ağustos Zafar Bayramı Özel 3 Bant bilardo Turnuvası” başladı.

İldeki Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Spor Salonu Sahibi Cüneyt Solukcu, Coronavirüs Salgını (Covid-19 Pandemisi) nedeniyle katılımı sınırlı tuttukları turnuvaya katılan 30 sporcunun ilk karşılaşmalarını dün (25 Ağustos) 19.30 seansı ile başladıklarını söyledi.

Bugün devam edecek olan, yarın ise yarı final karşılaşmasının oynanmasını planladıkları karşılaşmaların finalinin ise 30 Ağustos Zafer Bayramı günü yapmayı hedeflediklerini anlatan Solukcu, “Oldukça anlamlı turnuvamızın finalini ve törenini de büyüklüğüne yakışır şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Hava koşulları müsait olduğu taktirde törenimizi. Salonumuzun önündeki geniş açık alanda; sosyal mesafeye uyarak yapmak istiyoruz. Dereceye giren sporcularımıza kupaları, katılan sporcularımıza da ‘Katılım Belgeleri’ verilecek olan turnuva finalimizde, katılma imkanı olan protokol üyelerimize de sürprizlerimiz olacak. Turnuvamızın ilk maçlarında başarı gösteren sporcularımızı kutluyor, tüm sporcularımıza bir kez daha başarılar diliyorum.”

İLK SONUÇLAR

Bu arada, 4 maç masasında oynanan ilk karşılaşmalarda, rakiplerine üstünlük sağlayan; Gökhan Deniz Umucu, Canberk Çömeten, Uğur Kuşçcuoğlu, Mehmet Göktekin, Muhittin Koç, Selçuk Özçiçek, Burak Yaman, İbrahim Ayaz bir üst tura yükseldiler.

Karşılaşmaları izleyen bilardo sever ve diğer sporcuların, Covid-19 Pandemi kurallarına uydukları gözlenen turnuvada, bugün oynanacak karşılaşmalarda da bir üst tura yükselen diğer sporcular belirlenecek.




Bu sayfayı yazdır

26.08.2020 10:53:41

Bu haber 1137 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.020.950

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
804 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
314 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri