(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELGEYİ KELEŞ TAKDİM ETTİ

EREĞLİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, İlçe teşkilatlarını kurmaya başladıklarını bildirdi.

Keleş, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İlçe Başkanlığı görevine atanan Handan Aktimur’un yetki belgesini vermek üzere düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, ilk etapta Ereğli, Alaplı ve Zonguldak Merkez ilçe başkanlıklarının yetki belgelerini takdim edeceklerini söyledi.

Başkanlık görevi verilenlerin kısa sürede yönetim kurma çalışmalarını tamamlayacaklarını anlatan Keleş, şöyle dedi:

KORKMADAN, CESURCA…

“Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üye listemizi de yarın sabah Zonguldak Valiliğine teslim edeceğiz. Ardından yapacağımız görev dağılımı ile birlikte çalışmaya başlayacağız. Deva Partisi Türkiye ve Zonguldak’ta yeni yapılanmaya başlayan parti konumunda olmakla birlikte; dürüst olmak, doğru insan olmak ve işinde iyi olmak iddiasıyla yola çıktı. Öncelikle ülkemizde ve şehrimizde huzur istiyoruz. Huzurlu birlikte Adaletin yeniden temsil edildiği, ekonominin düzelmeye başladığı, insanların artık korkusuz, refah içerisinde mutlu yaşayabileceği bir ülke olunması tek amacımızdır. Demokrat olmak istiyoruz. Demokratik bir şekilde insanların sözlerini, diyeceklerini korkmadan, cesurca ifade edebileceği bir ülke olmak istiyoruz. İl ve İlçe yönetim yapılanmalarımızda da aynı mantıkla yola çıkıyoruz. Herkese eşit, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesin kendini özgürce ifade edebileceği, korkusuzca siyaset yapabileceği bir siyasi parti olmak istiyoruz.”

EREĞLİ-ZONGULDAK DİYE AYRIMIMIZ YOK

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Keleş, İl genelindeki önceliklerine yönelik soruyu şöyle yanıtladı:

“Zonguldak basınında Ereğli-Zonguldak diye bir ayrım çıkaranlar oluyor. Bizim Ereğli-Zonguldak diye bir ayrımımız yok. Önemli olan Zonguldak’ın bir bütün olarak başarılı olması, Ereğli’nin sıkıntılarını sesli bir şekilde ifade edebilmemiz ve bunlara çözüm, çözüm için katkılarda bulabilmemizdir. Biz bütünü ifade ediyoruz. Bizim davamız Ereğli’den ziyade Zonguldak’ın genelidir. Ereğli’nin, Alaplı’nın, merkezin sıkıntılarının çözümü için politikalar üretmektir.

EREĞLİ’YE KAMPÜS DESTEĞİ

Önceliklerimiz arasında Ereğli’nin Fakülte sorunu (kampüsü) olacak. Zonguldak’taki Rödevanstan alınan kömürcülerin sorunları olacak, Çaycuma’daki tarım sorunumuz olacak. Ve Zonguldak Havaalanı’nın hala bitmeyen, üzerinde sıkıntılar oluşan durumu olacak. Bitmeyen bir Filyos Vadi Projesi var. Bununla ilgili de politikalar üretip, sos sislilik getirip, Zonguldak’ta başarılı olacağız.

AKTİMUR BELGESİNİ ALDI

İlçe Başkanlığı Yetki Belgesini alan Aktimur da, birlikte çalışmak isteyen kişilerle güzel bir ekip kurmayı planladıklarını, oluşturacağı yönetim kurulunu da 10 Ağustos Pazartesi günü İl Başkanlığına sunmayı planladıklarını söyledi.

Aktimur, ilki olarak diğer partilere üye olan kişilere teklif götürmeyeceklerini, ancak eski partisinden ayrılarak kendileri ile çalışmak isteyenlere ise kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

5.08.2020 17:31:11

Bu haber 1364 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.590

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri