(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“VİP” KAYITLAR BAŞLADI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Final Eğitim Kurumları bünyesindeki “Final VİP Kursları’na kayıtların başladığı bildirildi.
Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucu Yöneticisi Recep Vural, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede ve bölgede 20 yıldır hizmet veren eğitim kurumunun. Bölgedeki ‘Eğitim’de Lider Kuruluş’ özelliğini sürdürdüğünü belirtti.
Karadeniz Ereğli Final eğitim Kurumlarının 20 yılın ilk 15 yılında ‘dershane’ olarak hizmet verdiğini hatırlatan Vural, şunları kaydetti:
“15 yıl boyunca dershane olarak hizmet verdikten sonra ‘okullaşan’ Final, Kavaklık Mahallesinde kendi mülkiyetindeki binasında anaokulu-ilkokulu-ortaokulu düzeyinde; Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi’nde (Dergaz karşısında) ise Final Anadolu Lisesi olarak hizmet veriyor.

6’ŞAR ÖĞRENCİLİ SINIFLARDA…

Final Eğitim Kurumları yeni dönemde bir ilke imza atarak ‘Final VİP Kurs’un kapılarını açıyor. Müftü Mahallesi Erdemir Caddesindeki binamızda 6’şar kişilik sınıflarda sınav hazırlıklarının yapılacağı Final VİP Kurs’ta kayıtlar başladı. ‘Özel dersi kurumsallaştırıyoruz’ sloganıyla yola çıkan ‘Final VİP Kurs’, gelecek ve kariyer planlaması yapacaklara yeni bir fırsat sunuyor. Güçlü ve deneyimli eğitim kadrosu ile çalışan ‘Final VİP Kurs’, psikolojik danışmanlık, öğrenci takip ve koçluk hizmetleri ile kursiyerlerini geleceğe daha planlı, sonuç odaklı ve stres yükünü azaltacak şekilde hazırlıyor.”




Bu sayfayı yazdır

23.07.2020 12:12:24

Bu haber 6292 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 38 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.937

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri