(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KEZ DE EMİN ADIMLARLA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, geçtiğimiz sezon katıldığı 2. Amatör Küme’yi şampiyonlukla tamamlayan Ortacıspor Futbol takımı, 2020-2021 sezonuna mücadele edeceği 1. Amatör Küme karşılaşmalarına tekrar Adnan Koç’un teknik patronluğunda hazırlanacak.

Kulüp Başkanı Ramazan Tekin, Başkan Yardımcısı Feridun Eroğlu ve Asbaşkan Orhan Turan beraberinde Antrenör Koç ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl mücadele ettikleri kümede başarılı performans ortaya koyduklarını söyledi.

ZES, Tepeören ve Neyren Gökçeler ile birlikte yer aldıkları grubu nağmağlup şampiyon tamamladıklarını hatırlatan Tekin, şöyle dedi:

Elde edilen başarıda büyük katkıları olan yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımızı bir kez daha kutluyorum. Önümüzdeki sezon da, başarının mimarı olan antrenörümüz Koç ile lige hazırlanacağız. Şu anda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Halihazırda mevcut futbolcularımızla anlaşmaya vardığımız gibi 3 futbolcu daha transfer ettik. Önümüzde sabretmemiz, doğru planlama ve doğru organizasyonları yapmamız gereken zorlu ve uzun bir 1. Amatör var. Antrenörümüz ile teknik ekip  ve yönetimle hep beraber geleceğin Ortacıspor'unu oluşturmaya çalışırken Hepimizin sabır ve cesaret göstermesi gereken bir dönemi yaşayacağız.”

Antrenör Adnan Koç da, geçen yıl il kez katıldıkları ligde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını hatırlatarak, “Tekrar aynı takımda olmaktan mutluyum. Zaten iyi bir takımımız var. Hedefimiz eksik olan yerlere takıma uyum sağlayabilecek birkaç oyuncu alarak ligi tekrar iyi bir yerde bitirmektir” dedi.




Bu sayfayı yazdır

14.07.2020 14:00:24

Bu haber 1109 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 46 kişi online
Toplam ziyaret : 75.743.737

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
401 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri