(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞEHİR MEZARILĞINA DEFNEDİLDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yaşamını yitiren Yılmaz Babaoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

İlçede İş İnsanı Tarık Babaoğlu ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) çalışanı Atilla Babaoğlu’nun babaları, Derya ve Nimet Babaoğlu’nun kayınpederleri, Selahattin Yılmaz’ın eniştesi, Saynur Babaoğlu’nun eşi, Ereğli’nin tanınmış simalarından, Erdemir’den emekli Yılmaz Babaoğlu’nun Cenazesi, Ereğli Belediyesi cenaze aracı ile Hatip Caddesindeki Atatürk Ortaokulu avlusuna getirildi.

Burada, kalabalık cemaatle, sosyal mesafe korunarak kılınan cenaze namazı kılınan Merhum Babaoğlu, aynı araca konularak götürüldüğü Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Yılmaz Babaoğlu’nun cenaze namazına; Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Ereğli TSO Yönetim Kurulu üyeleri, iş dünyasından çok sayıda isim, Erdemir çalışanları ile dost ve yakınları katıldı.

Uzun süredir kalp rahatsızlığı bulunan Merhum Yılmaz Babaoğlu, geçtiğimiz Pazartesi günü evined geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yılmaz Babaoğlu, 79 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan, Yazı İşleri Müdürü eşi Zeliha Fatma Kapan, bir kez daha Merhum Yılmaz Ağabeylerine Allah’tan Rahmet, başta eşi Saynur Yılmaz olmak üzere aile fertlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

2.07.2020 16:25:06

Bu haber 1499 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.193

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri