(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BUNA ÇOK SEVİNDİK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Şu anda yoğun bakımda yatan hastamız yok. Vaka sayılarında da azalma var” dedi.

Çorumluoğlu, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine bugün ulaşan rakamlarda Covid-19 vakalı hasta sayısının olmadığını söyledi.

“Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde Covid-19 Servisinde görevli bulunduğu sırada covid-19’a yakalanan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Hemşirenin de sağlığına kavuştuğunu anlatan Çorumluoğlu, şöyle dedi:

“BEÜ’de, yoğun bakımdan çıkan Hemşire arkadaşımız, bugün taburcu edilerek evine geldi. Ben de kendisin iile bir telefon görüşmesi yapmıştım. Sağlığı ve sıhhati oldukça iyi. Bu bizi çok sevindirdi. Şu anda yoğun bakımda yatan hastamız yok. Vaka sayılarında da azalma var. Yine de tek-tük gelmeye devam ediyor. Bugün ise vakamız çıkmadı. Şu anda iyi gidiyor ama bazı vatandaşlarımızın tedbirsizliğini de anlamakta güçlük çekiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi el hijyeni, maske ve mesafeye vatandaşlarımızın dikkat etmesin istiyorum. Bugüne kadar Devlet olarak elimizden geleni yaptık, bundan sonra yapılması gereken kişinin kendisidir. Eğer bir mekandaki hijyene güvenmiyorlarsa girmeyecekler. Bunun yanı sıra mekanlara ve maske kullanım denetimlerimiz de devam ediyor. İnşallah bu şekilde, bu işi başaracağız.”




Bu sayfayı yazdır

26.06.2020 17:46:16

Bu haber 1871 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.098.256

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri