(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAVUZ BAŞI FARKIYLA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel Tesislerinde, yeni sezon düğün ve benzeri etkinlikler için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Büyük Anadolu Ereğli Otel Genel Müdürü Serkan Özaydın, yaptığı açıklamada, ülkede olduğu gibi bölgeyi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) süresince durdurdukları hizmete, 1 Temmuz itibarıyla yeniden başlayacaklarını hatırlattı.

Büyük Anadolu Ereğli Otel’in, Turizm Bakanlığı onaylı Bölgedeki tek 4 yıldızlı otel olduğunu hatırlatan Özaydın, şöyle dedi:

“Üstlendiğimiz sorumluluğun bilinci ile hizmet veren Büyük Anadolu Ereğli Otel’de, yaşanan pandemi süreci sonrası aynı sorumluluk anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz insan sağlığı olan süreçte konaklama ile ilgili aldığımız tedbirlerin yanı sıra, sosyal aktivitelerde de en küçük detayı gözden kaçırmıyoruz.

HAVUZBAŞI FARKI!

Bu kapsamda, otel bünyemizde, düğün, nişan, konferans, seminer gibi çok amaçlı kullanabildiğimiz 3 adet salonumuzun yanı sıra, Açık Havuz çevresini de etkinlikler yapılabilecek şekilde düzenledik. Yeniden Sosyal Yaşam şart ve koşulları dikkate alınan çalışmalarımızda, öncelikle sosyal mesafe, hijyen gibi koşulları ön plana çıkardık. Dolayısıyla, salonlarımız gibi genişi alana sahip Havuz Başı’nda da arzu eden müşterilerimiz düğün ve benzeri etkinliklerini gerçekleştirebilecekler. Müşterilerimizin de etkinlikler süresince alınan yasal tedbir ve önlemlere riayet edeceklerine inanıyoruz. Müşterilerimiz 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere organizasyonlarına ilişkin rezervasyon yaptırabilirler.”




Bu sayfayı yazdır

16.06.2020 15:27:34

Bu haber 2053 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.478

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri