(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCE ZİYARET ETTİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Tük Kızılayı Ereğli Şubesi’nin, Koronavirüs (Covigd-19 Pandemisi) salgını süresince ortaya koyduğu çalışmaları “takdirle karşıladığını” bildirdi.

Çorumluoğlu, Türk Kızılayı Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Yaşar Ciğer’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Ciğer Çorumluoğlu’na verdiği mini brifingde, “Pandeminin başladığı günden gelinen güne kadar681 kişiye 400’er lira nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.

Yaklaşık 1000 aileye de gıda yardımında bulunduklarını anlatan Ciğer, şöyle dedi:

“Bu yılki şube bütçesi 350 bin civarında gerçekleşti. Pandemi döneminde ihtiyaç duyulan her alanda halkın yanında yer almaya çalıştık. Vatandaşlarımıza gıda kolisi, hijyen malzemesi, maske, dezenfektan, pide ve ekmek dağıtımı, giysi yardımı, çocuklara hediyeler, tekerlekli sandalye, sokak hayvanlarının beslenmesi, izolasyon ve karantina bölgelerine sürekli yardım gibi konularda eksikleri gidermeye çalıştık. Bu çalışmalarımızla birlikte zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz.

Kaymakam Çorumluoğlu da, süreçte herkesin bir şeyler yapmasının önemine vurgu yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu proaktif yaklaşımınızı ben takdir ettim. Çorbada herkesin tuzu olacaktır. Bazen bir ihtiyaç olan en ufak bir tel bile hayat kurtarabiliyor. Bu açıdan 300 bini geçti dediniz; mesela bizim sadece ailelere dağıttığımız 1000’er liralık yardım eki para ile 13 trilyondur. 13 trilyonun yanında 300 bin düşük mü? Evet. Düşük ama burada herkesin karınca kararınca bir şey yapması önemli. Kızılay’ı bu açıdan takdir ettim. Bir de; bu arkadaşlarımızın (Kızılay Yönetimi) katkıları ile yapıldı.  Bunda devle katkısı yok.”

ÇORUMLUOĞLU KAN VERDİ

AK Parti İlçe başkanı Fatih Çakır, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş ile Türk Kızılayı yöneticileri ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Ciğer, Kaymakam Çorumluoğlu’na, Türk Kızılayı amblemli t-shirt hediye etti.

Ziyaretin ardından, Devrim Bulvarı’ndaki mobil kan bağışı aracına geçen Kaymakam Çorumluoğlu ile Çakır, kan bağışında bulundular.




Bu sayfayı yazdır

2.06.2020 16:28:29

Bu haber 1554 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.489

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri