(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NORMALLEŞİYORUZ !!!

EREĞLİ

Ülkede yaşanan ve iki buçuk aydır çeşitli tedbirlerle süren Koronavirüs (Covid-19) Salgını ardından geçilen “Yeniden Normalleşme Süreci”nde, alınan bazı kısıtlamalarda ‘normalleşme süreci”ne geçiliyor.

Zonguldak’ın, 30 Büyükşehir ile aynı kapsamda tutulması nedeniyle, Ereğli İlçesini de kapsayan tedbire yönelik çeşitli uygulamalar 1 Haziran’dan itibaren kaldırıldı.

Bunlar arasında; şehirler arası ulaşımın açılması başta olmak üzere, kalabalık ortamların oluştuğu sosyal ve sportif mekanların açılması, sabahın erken saatlerinden itibaren kente hareketlilik getirdi.

Ereğli İlçe Merkezinde, 31 Mayıs Pazar günü saat 24.00’de kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte hareketlenen sokaklar, 1 Haziran sabahında daha da yoğunlaştı.

BARİYERLER DE KALKTI

Bu arada, ilçe merkezinde trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde uygulanan “bariyerli engellemeler” de, dün gece itibarıyla kaldırıldı.

Özellikle, yol kenarı parklar ile bazı bölgelere araç giriş çıkışını engelleyen bariyerler toplanarak, trafik akışında da normale dönüş başladı.

ÇORUMLUOĞLU UYARIYOR!

Diğer yandan, İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu, sık sık yaptığı uyarılarda; vatandaşlara özellikle maskesiz dışarıya çıkmamaları ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini istiyor.

Yaşananların, normal yaşama geçiş adımları olduğunu anlatan Çorumluoğlu, “ancak, henüz Koronavirüs salgını tam olarak geçmiş değil. Bu nedenle tedbirleri elden bırakmayacağız. Vatandaşlarımız dışarıya çıktıklarında mutlaka maskelerini taksınlar, sosyal mesafeye uysunlar” dedi.




Bu sayfayı yazdır

2.06.2020 11:26:56

Bu haber 1899 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.116.479

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri