(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

Bİ KAHVEMİZİ İÇERMİSİNİZ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Balcılar BP Akaryakıt İstasyonu’nda, “müşteriye hizmet” odaklı yeni hizmetlerin uygulamaya konulduğu bildirildi.

Balcılar Şirket Yönetim Kurulu üyesi Önder Savaş, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Kavaklık Mahallesi mevkisindeki Balcılar BP Akaryakıt İstasyonu’nda oluşturdukları ‘mini kafe’de, müşterilerine sıcak-soğuk çeşitli içecekler sunmaya başladıklarını belirtti.

Çalışmalarını bir süre önce tamamladıkları yeni hizmeti, bölgeyi de etkisi altına alan Koronavirüs Salgını nedeniyle uzun süredir beklemeye aldıklarını anlatan Savaş, şöyle dedi:

“Akaryakıt İstasyonu alanımızdaki mini marketimizde, özellikle çeşitli türlerde kahve, çay ve soğuk içecek hizmeti reyonumuzu tamamladık. Koronavirüs salgını nedeniyle, bir süredir sadece satış olarak sunduğumuz bu hizmetten, müşterilerimiz, 1 Haziran itibarıyla mekanımızda oluşturduğumuz oturma grubunda içeceklerini yudumlayabilecekler. Aynı şekilde, Mini marketimizin arka kısmında oluşturduğumuz dinlenme bahçemizi de müşterilerimize açıyoruz. Balcılar BP’ye akaryakıt almaya gelen her müşterimiz, istedikleri takdirde araçlarını yıkayabilecekleri gibi, bu sürede kapalı yada açık alanımızda Tchibo ve Davidoff marka kahvelerini yudumlayabilecek, bu vesileyle dinlenebilecekler.
Müşterilerimiz, tesislerimizdeki marketimizden alışveriş yapabilecekler, hejyen kuralları kapsamında dezenfektanları yapılmış; mescit, lavabo, tuvalet gibi birçok hizmetten de yararlanabilecekler.”




Bu sayfayı yazdır

30.05.2020 13:26:26

Bu haber 52105 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.602.221

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
271 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1249 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri