(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLADILAR...

EREĞLİ

Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:
“Millet olarak birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının içtenlikle idrak edildiği, yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, saygıdeğer halkımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu bir yaşam dileklerimle saygılar sunuyorum.”

ÇORUMLUOĞLU’NUN MESAJI
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, bayram günlerinde de “Kontrollü Sosyal Hayata Uyalım” çağrısında bulunduğu mesajını şöyle sürdürdü:
“Millet olarak her sene toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan ‘Ramazan Bayramını’ karşılamanın mutluluğunu yaşıyorken, ne yazık ki tüm dünyada ve ülkemizde de yaşanan Corona Virüsü nedeni ile paylaşımların mesafeli olduğu bir bayram geçirmek durumunda kalıyoruz. Ülkemizde alınan ciddi önlemlerle birlikte, yaşanan salgın her ne kadar kontrol altına alınmaya başladıysa da, ilerleyen günlerde ‘Kontrollü Sosyal Hayatı’ aklımızdan çıkartmadan, tedbirleri elden bırakmadan hayatımıza devam ederek, bir dahaki bayramları önceki yıllarda olduğu gibi hep birlikte, ailemiz sevdiklerimizle geçirebilmeyi diliyorum.”

MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ’IN MESAJI
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, bayramlarda hakim olan kardeşlik, dayanışma, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasının sağlanması gerektiğine vurgu yaptığı mesajında şöyle dedi:
“Böyle günlerde gösterilen hoşgörü, sevgi ve saygı her türlü sorunun çözümü için önemlidir. Ortak değerler etrafında birleştiğimiz bugünler, ülkemizin geleceği ve sorunların çözümü için ayrıştıran değil birleştiren, kutuplaştıran değil ortak noktada buluşturan bir anlayışın hayata geçirilmesi için bir fırsattır. Ancak bu sayede 82 milyon vatandaşımız mutlu olacak, huzur ve refah içinde yaşayacaktır. Milletçe bayram coşkusunu yaşarken, Covid 19 salgını nedeniyle büyüyen ekonomik sorunları da görmezden gelemeyiz. Gençlerimiz, Türkiye tarihinin en büyük işsizlik problemi ile karşı karşıya. İş yerleri tek tek kapanırken, esnafımız fatura ve vergilerini ödeyemez durumda. Çiftçilerimiz destekten yoksun. Madencilerimiz iş güvenliği önlemleri hiçe sayılarak çalışmaya devam ediyor. Üniversite adaylarımız, plansız bir eğitim sistemi içinde, tarihine bile karar verilemeyen bir ortamda sınava hazırlanıyor. Varlıkları ile gurur duyduğumuz sağlık çalışanlarımız, kimi atanmış bürokratlarca yük olarak görülüyor. Cumhuriyetin yetiştirdiği saygın kadınlara hakaret ediliyor. Açlık sınırının altında yaşamaya çalışan milyonlarca kişiye el uzatan belediyelerimize her türlü engel çıkarılıyor. Oysa vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp, her bir vatandaşımızın, bayramları bayram gibi kutlamalarını sağlamak hepimizin görevi. Bunun yolu da, bayramlarda hakim olan kardeşlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamaktan geçiyor. Bu duygularla, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmeyi diler, her şeyin çok güzel olacağı bir Türkiye umuduyla tüm halkımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutlarım.”

BAŞKAN ALAN’IN MESAJI
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın mesajı şöyle:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını sebebi nedeniyle bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; bizler, aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece, inşallah hep beraber emin adımlarla daha nice bayramlara erişeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm İslam Âlemi’nin ve değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutlar, karşılaşacağımız nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ederim.”

BAŞKAN POSBIYIK’IN MESAJI
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Bu Ramazan Bayramı’nı, bütün dünyanın ve bizlerin zorluklarla mücadele ettiği özel günlerde kutluyoruz. Sevdiklerimizle buluşup bayram coşkusunu istediğimiz gibi paylaşamayacağız ama bilin ki hepimiz kalben bir aradayız.  Bu zorlu günleri atlatıp, evlerimizde ailelerimizle, sevdiklerimizle, büyüklerimizle, küçüklerimizle, komşularımızla, akrabalarımızla hep birlikte güzel bayramlar yaşamayı diliyorum. Kardeşlik, dostluk, paylaşma gibi değerlerin kıymeti böyle günlerde çok daha iyi anlaşılıyor. Aşkım Ereğli, bütün günleriniz bayram tadında, huzurlu, sağlıklı, coşkulu olsun.
Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı çoğaltmasını diliyorum. Hoşgörü, barış, sevgi ve kardeşlik duygularıyla bayramınızı kutlarım.”

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN MESAJI
Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın mesajı ise şöyle:
“Bizi biz yapan değerlerin daha da belirginleştiği ve zirveye ulaştığı bayram günlerini fırsat olarak görüp birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Bir süredir dünyanın en önemli gündemi olan ve tüm alanlarda belirleyiciliğini sürdüren Korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde ilk defa bayram heyecanını bu yıl evlerde yaşayacağız. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarak bayramlarını kutlayacağız. Sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz. Sokakların yeniden dolacağı, çocukların neşeyle koşturacağı, büyüklerimizin umutlu bekleyişinin sevinçli kavuşmalarla taçlanacağı sağlıklı bayramlar dileğiyle tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

ERTUĞRUL’UN MESAJI
CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul mesajında şöyle dedi:
“Alemlere rahmet olarak gönderilen aziz peygamberimize, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Ramazan ayını huzur ve mutluluk içinde tamamladık. Geçen yıllara nazaran biraz sıkıntılı geçen; dünyayı etkisi altına alan virüs salgını sebebiyle kısıtlanan yaşam gereksinimleri ile bazı zorluklar içinde geçirdiğimiz Ramazan ayı sonunda, İslam dünyasının kutlu günlerinden olan bayramımıza eriştik. Salgın dolayısıyla, millet olarak daha da kötüye giden ekonomik ve sosyal şartlar karşısında, her bayram öncesi dile getirdiğimiz dilek ve temenniler, bu bayram öncesinde de gönüllerimizden çıkıp dillendirilmektedir. Bizlerin de ortak temennisi, Ramazan Bayramımızın, başta milletimiz olmak üzere dünya toplumlarına huzur, barış, adalet ve hakça yaşam getirmesidir. Salgınla mücadele kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluğa ilişkin çalışmalarımızda, her birimiz, elimizden geldiği ve gücümüz yettiği ölçüde, yardıma ve desteğe muhtaç insanlarımızın yanında olmaya gayret ettik. Herkesin tek amacı, Ramazan ayını en huzurlu şekilde ve gönül gönüle olarak geçirebilmekti. Bu bilinçle mübarek günlerde desteğe ihtiyacı olan bireylere yardım ellerini uzatan herkese teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü çatısı altında yürütülen sosyal sorumluluğa yönelik çalışmalara da maddi ve manevi destek veren her üyemize de bu vesile ile teşekkür etmeyi borç biliyorum.Bayramlarımız, en sıkıntılı, en huzursuz ve en dertli dönemlerimizde bizleri ayağa kaldıran ve kuvvetlendiren günlerdir. Bu Ramazan Bayramı’nın da aynı kuvveti milletimize, Zonguldak ve Ereğli’mize vermesini diliyorum.Bu duygu ve düşüncelerle güzel Türkiye’mizin ve yöremiz insanlarının mübarek Ramazan Bayram’larını en kalbî duygularla tebrik ediyor, nice güzel bayramlara huzur içinde ulaşabilmeyi temenni ediyorum.

BALBALOĞLU’NUN MESAJI
İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Yaşanan salgın neticesinde büyüklerimizi ziyaret edemeden, sevdiklerimize sarılamadan geçirmek zorunda kaldığımız Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum. Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere Türk Milletinin ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.




Bu sayfayı yazdır

23.05.2020 13:30:03

Bu haber 1023 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.774

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri