(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FEDAKAR VE CEFAKARCA...

ZONGULDAK

Türk Polis Teşkilatı Haftası dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, yayınladığı mesajında, Türk Polis Teşkilatının, milletin huzuru can ve mal güvenliği için, fedakarca görev yaptığını bildirdi.

VALİ BEKTAŞ'IN MESAJI

Bektaş, teşkilatın her kademesinde görev yapan personelin Ülkenin Devleti ve Milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunup, kollanması için çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

“Türk Polis Teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla kullanılması, emniyet ve asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzenine yönelik yasaların eksiksiz ve titizlikle uygulanması gibi görevlerini hukukun temel kurallarına bağlı kalarak hoşgörü anlayışıyla başarı ile yürütmektedir. Yine bugün, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizin de karşı karşıya kaldığı en ciddi krizlerden birisi olan virüs salgınında da, polisimizin, jandarmamız ve diğer kurumlarımızla birlikte cadde ve sokaklarımızda sergilediği gayret ve fedakârlık, aziz milletimizce hiçbir zaman unutulmayacak, takdirle karşılanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle gücünü yasalar ve saygıdeğer halkımızdan alan polis teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu anlamlı görevlerini yürütürken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına sabır ve başsağlığı,vazife malulü kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler temenni ediyorum.”

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NUN MESAJI

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıldnümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şöyle dedi:

“Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 175. Yıl dönümünü kutluyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm emniyet mensuplarımız Karadeniz Ereğli’de ki vatandaşlarımız ve Tüm Türkiye’de ki vatandaşlarımızın hizmetinde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

POSBIYIK’IN MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın mesajı ise şöyle:

“175 yıldır büyük bir özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı ve 10 Nisan Polis Günü’nü gururla kutluyor, görevi başında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum.  Tüm emniyet teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”

TEKİN’İN MESAJI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Polis Teşkilatının 175. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Belediye Başkanı Nuri Tekin, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, ‘Emniyet Teşkilatımız, yetkilerini anayasa ve yasalardan aldığı güçle ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, ülkede huzur ve güven ortamını sağlama, suç işlenmesinin önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda 175 yıldır çok büyük özveri ile gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadırlar. Polise saygı, Devlete saygıdır. Herkesin Polisi Kendi Vicdanıdır.  Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıldönümünde, canını bu aziz vatan için hiç çekinmeden feda eden ve feda etmeye hazır olan polislerimizin haftalarını en içten duygularımla kutluyor; Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm Şehit polislerimize ve ebediyete intikal etmiş bütün meslek mensuplarına Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Emniyet Teşkilatımızın ve Polislerimizin polis haftası ve polis günü kutlu olsun. Tüm Polislerimize hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.”

DEMİRTAŞ’TAN GÖREV YERİNDE ZİYARET

Bu arada, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise Zonguldak-Ereğli girişindeki Ören Mahallesi mevkisinde uygulama görevi yapan Polisleri ziyaret ederek kutladı.

Ziyaretini sosyal hesabından da paylaşan Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:

Ereğli İlçesi Ören mevkinde görev yapan ve Alaplı İlçesi giriş çıkışında görev yapan emniyet güçlerimize Rabbim kolaylık versin çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kendilerine tatlı ikramında bulunduk. Gülüç Belediyesi olarak Her zaman Türk Polisimizin Yanındayız. Türk Polisimiz, Kahramanlarımız, Allah ayağınıza taş değdirmesin.”

BALBALOĞLU’NUN MESAJI

İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nun mesajı ise şöyle:

“Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan Polis Teşkilatımız, zor ve sağlığımızın tehdit altında olduğu bu günlerde de yine görevi başında her türlü takdirin üzerinde bir mücadele ortaya koymaktadır.

Görevini üstün başarıyla yürüten Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor,  polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.”




Bu sayfayı yazdır

10.04.2020 12:14:05

Bu haber 1341 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.470

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
214 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri