(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKANLAR TELEKONFERANSLA…

EREĞLİ-ALAPLI

Coronavirüs salgını nedeniyle temassız sürece girilen bu dönemde, bir çok önemli toplantı da “Telekonferens” sistemi ile gerçekleştiriliyor.

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanları da, bağlı bulundukları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun aynı yöntemle gerçekleştirdikleri toplantılara katıldıklarını bildirdiler.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, Oda Başkanı Başkanı Arslan Keleş’in, 365 Oda ve Borsa Başkanı’nın katılımları ile düzenlenen Telekonferans toplantısına kalıtlıdğı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Tüm dünyayı derinden sarsan Covid-19 Virüsü nedeni ile Başta Amerika ve Avrupa Ülkeleri olmak üzere tüm ülkelerde yaşanan sorunlarla birlikte Ülkemizde de özellikle sağlık ve Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile bu salgınla mücadele etmek adına yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundu. Oda ve Borsa Başkanları da yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktarma fırsatı yakaladılar. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı alınacak tedbirlerin ve yol haritalarının görüşülmesinin ardından sona erdi.”

ALAPLI TSO'DAN...

Alaplı TSODdan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla yönetim kurulu başkanı sayın Recep Ocak ın hazır olduğu 365 Oda ve Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanları ile video konferansla Koronavirüs salgını sonrası yapılanlar,süreçte yapılabilecek ek önlemler ve üyelerimizden gelen taleplerin iletildiği bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

8.04.2020 19:17:34

Bu haber 1497 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.054

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri