(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEŞEKKÜR ETTİ VE EKLEDİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Coronavirüs salgınına karşı verilen her türlü mücadelenin yanında olduklarını bildirdi.

Kılıç, yazılı açıklamasında, ülkemizde de etkisini artıran Coronavirüs salgınının, bölgemizde de endişe ile hissedildiğini belirtti.

Virüsün yayılmasına karşı ülke, bölge ve ilçede sürdürülen mücadeleyi gördüklerini ve bunun da endişelerin azalması ile birlikte moral kaynağı olduğunu vurgulayan kılıç, açıklamasında şunları kaydetti:

“Zonguldak Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş Başkanlığında İl genelimiz, Ereğli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu başkanlığında da ilçemizde alınan bir dizi önlemleri memnuniyetle takip ediyor ve destekliyoruz. Aynı zamanda; başta Ereğli Belediyemiz olmak üzere bazı kurum ve kuruluşların, koruyucu maske ve çeşitli dezenfekte ürünleri oluşturup, halka dağıtma gayretlerini de yakından takip ediyoruz. Aynı çalışmalarda, başta derneğimiz olmak üzere muhtarlarımız da, oluşturulan koordinasyonda verilen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyorlar.

KÖYLERE MASKE DAĞITILMALI

Son olarak; Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatı ile başlatılan çalışma sonrası oluşturulan sağlık setlerini de muhtarlarımız, mahallelerinde dağıtarak, halkımıza ulaştırmışlardır.

Yine Ereğli belediyemizin köylere de maske dağıtımı gerçekleştireceği çalışmasını da, güzel ve doğru bir uygulama olarak görüyoruz. İlçemizdeki kurum ve kuruluşların da katkılarıyla, köylerde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik yapılacak çalışmaların da Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği olarak yer almaya hazırız.

EN İYİ TEDBİR EVDE KALMAKTIR

Elbette tüm bu önlemlerin yanı sıra en önemli önlem, vatandaşlarımızın evlerinde yada bulundukları yerlerinde kalmakla mümkündür. Yaşadığımız bu zor süreci atlatabilmenin en doğru yolu, vatandaşlarımızın, yetkililerin aldığı kararlara uymaları ve evlerinde kalmalarıdır. Bu bağlamda, başta Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu olmak üzere, Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, tüm Sağlık çalışanlarımıza, İlçe Hıfzıssıhha Kurulunda görev alanlara, kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

7.04.2020 15:15:03

Bu haber 1802 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
08.04.2020 09:25:07
Can Aktaş diyor ki;

Buradaki maske yapan insanlara her gün test yapılıyor mu? Allah korusun bunlardan birine bulaşsa Ereğli'nin vay haline. Hem maskeler virüslü olur hem de oradaki diğer insanlara hızlıca bulaşır. Kapalı ortama bir sürü kişiyi toplamışlar böyle bir dönemde.




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.038.710

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri