(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARINDAN...

Karadeniz Ereğli’deki Özel Eğitim Kursları, Nisan Ayı sonunda kurumların tekrar eğitim öğretime başlaması ile birlikte, eğitimlerin yoğunlaştırılmış ders saatleri, deneme sınavları ve yüz yüze eğitimle sınav gününe kadar artan tempo ile eksiksiz tamamlayacaklarını bildirdiler.

Karadeniz Ereğli’deki; Evim Martı Özel Öğretim Kursları, Açı Özel Eğitim Kursları, Doğru Cevap Özel Öğretim Kursları, Erdeniz Özel Öğretim Kursları ile Birey Özel Öğretim Kursları, yaptıkları ortak açıklamada, şunları kaydettiler:

COVİD-19 HAYATI DURMA NOKTASINA GETİRDİ

Dünya üzerine bir kabus gibi çöken koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz en yoğun günleri yaşıyoruz. Özellikleri nedeni ile çok hızlı yayılabilen bu korkunç virüsten etkilenmemek için gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayat adeta durma noktasına geldi.

Alışkanlıklarımızı değiştiren, endişelerimizi ve kaygılarımızı doruğa ulaştıran bir virüsle topyekûn mücadele ediyoruz. Dileğimiz ve hedefimiz, sevdiklerimizi, yakınlarımızı kaybetmeden doğal yaşamımıza tekrar geri dönebilmek. Devletimizin tüm kurumları, önlemleri en üst seviyeye çıkararak, seferberlik ruhuyla bu korkunç salgına karşı mücadelelerini sürdürüyor. Alınan her önlemin, bizim, yakınlarımızın, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın sağlığı için olduğunu unutmadan fedakarlık yapmamız gerekiyor.

Özverili ve fedakar çalışmalarıyla bu mücadelenin en ön safında yer alan başta doktor, hemşire, sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm görevlilerimize saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ İNSAN SAĞLIĞIDIR

Bilmeliyiz ki; Ülkemiz başından itibaren bu hastalıkla ilgili gelişmeleri yakından izleyen, tedbirlerini de süratle alarak hayata geçirmiş ülkelerin başında geliyor. Bütün bunlara rağmen salgın günden güne ilerliyor. Geldiğimiz noktada; artık her şeyden önemlisi insan sağlığıdır. Bu yönde alınan akılcı kararların başında çocuklarımızı korumak amacı ile okulların tatil edilmesi önlemi gelmektedir. Yine bir başka gerçek var ki; Bu zorlu günleri, mücadele gücümüzü, moralimizi ve birlik-beraberlik duygumuzu yüksek tutmaya özen göstererek yeneceğiz. İnanıyoruz ki, salgının kontrol altına alınmasından sonra eğitimde, sağlıkta ekonomide oluşan tüm kayıplar hızla telafi edilecek, çok hızlı bir düzelme olacaktır.

ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Yine yaşam devam edecek. Yarınlarımızın güvencesi sevgili yavrularımız herkes gibi yaşamdaki yerlerini alacaklar ve gelecekte güzel ülkemizin kaderine etki edeceklerdir.                                              

Bizler de, Kdz.Ereğli Özel Öğretim Kurumları olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile sevgili öğrencilerimizin zorunlu olarak ara verdiğimiz sınav hazırlık eğitimlerine  bıraktığımız yerden, yapacağımız telafi programları ile mesai saati ve hafta tatili gözetmeksizin, özverili çalışmalarımızla devam edeceğiz. Bakanlığımızın aldığı karar gereğince sınavın 25 - 26 Temmuz 2020 tarihine 1 ay sonraya alınması bizlere sınav hazırlık sürecinde oluşan kayıpları fazlası ile giderme fırsatı yaratmıştır. Bu günlerde öğrencilerimizin bilgi kayıplarını önlemek için evde yaptıkları çalışmalara dijital platform üzerinden uzaktan eğitim, canlı ders anlatımları ve sosyal medya guruplarından iletişim kurarak kurumsal destek veriyoruz.

Tabi ki eğitimin en verimli yöntemi yüz yüze eğitimdir. Herhangi üzücü bir durum yaşanmadığı takdirde planlanmış olan nisan ayı sonunda kurumlarımızın tekrar açılması sonrasında eğitimlerimizi, yoğunlaştırılmış ders saatleri, deneme sınavları ve yüz yüze eğitimlerle sınav gününe kadar artan tempo ile eksiksiz tamamlayacağız.

Umutlarınızı Soldurmayın,  Sağlıklı Günlerde Görüşmek Üzere,  Evde Kalın, Sağlıkla Kalın!

KDZ.EREĞLİ ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARI




Bu sayfayı yazdır

5.04.2020 19:15:16

Bu haber 2273 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.454

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri