(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİ EREĞLİ'DEYDİ...

EREĞLİ

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın, Ereğli belediyesince maske üretimi başlatılan Cumhuriyet Halk Evlerinde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Bektaş, bazı görüşme ve incelemeler için geldiği ilçede gezdiği maske üretim merkezinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tan bilgiler aldı.

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs Salgınını kast ederek, zor süreçten geçildiğini, yaşanan bazı zorlukların ise yeni mekanizmaların devreye girmesiyle çözüldüğünü anlatan Bektaş, şunları kaydetti:

“Bu süreç zaman zaman bizi zorluyor ama zorlandıkça da yeni mekanizmalar devreye giriyor. Nitekim ne oldu? Maske ihtiyacı biraz yükselince işte böyle yerinden maske üretimleri doğdu. Onun bir örneğini de Ereğli’de gördük. Belediyemiz vatandaşın katkılarıyla böyle bir ortam oluşturmuş. Ciddi anlamda bir maske üretimi gerçekleştiriyorlar. Her şey usulüne uygun şekilde devam ediyor. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz emekleri için. Katılan gönüllü vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.”

DIŞARIDAN GELENLERLE UYUM

Sıkıntının, dünyanın her yerinde olduğuna dikkat çeken Vali Erdoğan Betaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünyanın her tarafında olan sıkıntıları bir şekilde biz de yaşıyoruz. Bu çerçeveden baktığımızda üzerinde durmamız gereken birkaç nokta var. Vatandaşımızı da o noktalarda duyarlı olmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir defa kalabalıklardan belli bir süre uzak durmamız lazım. Bu işin olmazsa olmazlarından biri. Bir diğeri de bizim izole ettiğimiz dışarıdan gelen, şüpheli olan, temaslı vakalarımızla, insanlarımızın kurallara tam uyumu. Bir şekilde bu işe bulaşmamış insanlarımızın da kendilerini korumak için gerekli tedbirleri alması. Bu tedbirleri aldığımız sürece biz bu sıkıntıyı olabildiğince hafif atlatabiliriz. Böyle bir umudumuz, böyle bir beklentimiz var. İhmal ettiğimiz sürede gerçekten ağır bedeller ödememiz mukadder.”

HASTALERE VE ERDEMİR'E...

Vali Bektaş, beraberinden Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte, Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ziyaretlerinde de bulunduğunu hatırlatarak, “Doğrusu Zonguldak’ımızın her tarafında olduğu gibi Ereğli’de de işlerin düzgün yürüdüğünü görmekten mutluyum. İnşallah hep böyle de gider. Tekrar vatandaşımızı kalabalıklardan uzak durmaya davet ediyorum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

2.04.2020 17:51:58

Bu haber 1543 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.085.194

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
188 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri