(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇAKIR'IN ZİYARETİNDEKİ DETAY!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret eden Çakır, ilçedeki Coronavirüs salgınına yönelik mücadele kapsamında süren sağlık, sosyal ve ekonomik tedbirleri değerlendirdi.

Kaymakam Çorumluoğlu’nun, süreci ve koordinasyonu başarı ile sürdürdüğünü savunan Çakır, şunları kaydetti:

“Tedbirlere uyum sağladığımız oranda bu süreci en az sıkıntıyla atlatacağız. Devlet ve millet olarak bunu başarabilecek inanç ve yeteneğe sahibiz. Bu süreçte gösterdikleri yoğun çabadan dolayı başta kaymakamımıza, kaymakamlık personeline ve en başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, gerek kamusal alanda gerek diğer sektörlerde emek sarf eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

KAYMAKAMIN MESAFE DUYARLILIĞI!

Bu arada, Çakır’ın Kaymakam ziyaretine ilişkin paylaştığı açıklamasındaki fotoğraf karesinde, Kaymakam Çorumluoğlu’run vatandaşlara önerdiği “sosyal mesafe açısından bir birinize 1-1,5 metreden daha yakında durmayın” önerisini, makasında da uyguladığı görüldü.

Çorumluoğlu’nun makamındaki ziyaretçi koltuklarının, makam masasından yaklaşık 1,5 metre uzakta oluşu dikkat çekti.

KELEŞ İLE ORTAKLAŞA…

Diğer yandan, Karadeniz Ereğli ticaretv e Sanayi Odası (TSD) Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret eden Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganı ile başlattığı bağış kampanyasına destek amacıyla ortak açıklamada bulundular.

Söz konusu salgınla ilgili Devletin her türlü mücadeleyi sürdürdüğünü ifade eden Çakır, “Devletimizin bu konuda aldığı tedbirlerin yanı sıra Cumhurbaşkanımızın, Milli dayanışma ruhunu da harekete geçirerek dün başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası hem Milli birliğimizin daha da pekişmesi hem de hiçbir vatandaşımızın çaresiz kalmaması açısından önemli bir adım” dedi.

Keleş de, TOBB ve TSO’ların ilk andan itibaren kampanyayı sahiplendiğini hatırlatarak, “Ereğli TSO olarak bizler de bu kampanya da yerimizi alacağız. Aynı duyarlılığı imkanı olan oda üyelerimizin de bütçeleri oranında yerine getireceğinden kuşkum yok” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

2.04.2020 12:54:05

Bu haber 1419 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.547

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri