(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MAĞDUR EDİLMEYECEKLER!

EREĞLİ

Ülke genelindeki Final Okullarında, Uzaktan Eğitim Programlarına başlandığı bildirildi.

Karadeniez Ereğli Finel Okulları Yöneticisi Recep Vural, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Dünyanın ardından Türkiye’yi de etkisi altına alan Corona Virüs (COVID-19) salgını ardından, Milli eğitim Bakanlığı kararıyla ülke genelindeki okulların ara tatilinin erkene alındığını hatırlattı.

Bakanlığın, ayrıca, bir hafta tatil ardındaki haftanın ise “Uzaktan Eğitim Programı” ile devam edeceğinin hatırlatarak, şöyle dedi:

Yurt Genelindeki Final Okulları da, bu kapsamda yaptığı çalışma sonucu, öğrencilerimize “Uzaktan Eğitim Programı” hazırladı. Bakanlığın yanı sıra bu tür bir hazırlığı yaparak Kanal 23 üzerinden yayın yapan tek eğitim kurumuyuz. Dersleri, hafta içi her gün 10.30’da başlıyor. Sınava hazırlık öğrencileri için TYT-AYT derslerinin yanı sıra ortaokul ve lise öğrencileri için de müfredat dersleri devam ediyor.”

VELİ ÖDEME KONUSU

Diğer yandan, Bakanlığın eğitim-öğretime ara vermesi nedeniyle Özel Okullardaki belirsizlik de çözülüyor.

Özellikle çocuklarını gönderdikleri özel okullara aylık ödeme yapan velilerin, okulların belirsiz süre ile tatil olduğu-olacağı süreçte, ödeme yapıp yapmayacakları konusu Milli Eğitim Bakanı ile görüşülerek sonuca varıldı.

Yapılan görüşmenin ardından bazı eğitim derneklerinin ortak yayınladıkları ilanda; bu süreçte ara verilen eğitimin, corona virüs salgını süneci bitiminde geçilecek normalleşme döneminde (özellikle yaz tatilinde) aynı zamanı kapsayacak şekilde telafi edileceği, öğrencilerin normal süreçteki hizmetlerini( yeme-içme dahil) eğitim gördükleri okul tarafından sağlanacağı ve mağduriyet yaşatılmayacağı yer aldı.

Buna karşılık ise velilerin, özel eğitim kurumları ile önceden belirledikleri ödeme sürecinin de aynı şekilde geçerli olduğu öğrenildi.

TIKLA İZLE

http://kanal23.com/canli-yayin




Bu sayfayı yazdır

25.03.2020 15:23:18

Bu haber 2121 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.764

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
396 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri