(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DUYARLI VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!!!

EREĞLİ

Coronavirüs (Covid-19) salgınında tehlike boyutlarının sınırları zorladığı bugünlerde, sorumsuz vatandaşların duyarsızlığı, sorumlu vatandaşları çileden çıkarır hale getirdi.

Ülkemizde olduğu gibi, Zonguldak’ta da belirtileri görülmeye başlayan salgına ilişkin alınan bir dizi tedbirlere sorumsuz vatandaşların ise uymadığı görülüyor.

Banka-atm, eczane, ödeme noktaları gibi yerlerde insanların bir birlerine belirlenen bir metre mesafeden yakın durması, bu konuda hassas vatandaşlar tarafından şikayet konusu oldu.

Hakimiyet’i arayan vatandaşlar, söz konusu coronavirüs salgını nedeniyle günlerinin çoğunluğunu evlerinde geçirdiklerini belirtirken, şöyle dediler:

“Ancak, gün içinde zorunlu hallerde dışarıya çıktığımızda, yaşadığımız olumsuzluklarla karşı karşıya kalıyoruz. Söz konusu virüsün öldürücü boyuttaki ürküntüsüne bir de sorumsuz vatandaş ve iş yerlerinin umursamazlığı eklenince, durum çok daha vahim hale geliyor. Özellikle banka ve atm ile bazı ödeme noktalarında, bir birlerine oldukça yakın duran insanlar, olası mikrobun bulaşmasına adeta zemin hazırlıyor. Bu konuda tedbir almayan işyerleri de vatandaşlar kadar sorumlu olmalı. Vatandaşları denetleyen yetkililerin, bu tür önlem almayan iş yerlerini de denetlemeli.”

ECZANELER DUYARLI

Bu arada, virüsün ulaşmasına engel amaçlı tedbir alan iş yerleri arasında eczaneler ilk sırada yer alıyor.

İlçe genelindeki eczanelerin hemen hemen tamamının, eczane banklarının önünde oluşturdukları güvenlik şeridi ile insanların durabilecekleri alanları belirlemeleri gözden kaçmıyor.

 




Bu sayfayı yazdır

25.03.2020 15:04:53

Bu haber 2274 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.283

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
395 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri