(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEZUNİYETİ DE İLGİNÇ OLMUŞTU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Haber Hayat Yayın Kuruluşu sahibi Doğan-Ülkü Gönüllü çiftinin kızları Yüksek Mimar Hande Gönüllü, Konya’dan Ayfer-Nuri Aydemir çiftinin çocukları Yüksek mimar Sefa Aydemir ile evlilik yolunda taktıkları nişan yüzükleri sanal törenle gerçekleştirildi.

Hande ile Sefa, önceden belirledikleri 21 Mart Nişan merasimini, Dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de her geçen gün yayılan Corona Virüs salgını nedeniyle ertelemezken, öncelikle kamuoyuna örnek olması düşüncesiyle; farkındalık yarattılar.

Düşünceleri ile ilgili görüşlerini aldıkları Gönüllü ve Aydemir ailelerinin de ‘olur’ vermesi üzerine 21 Mart akşamı bir araya gelen Hande ile Sefa, “evden çalışma” zorunluluğunu da göz önüne alarak sade merasim ile nişan yüzüklerini takma taktılar.

Aydemir Ailesinin kızları Diyetisyen Merve Aydemir tarafından yüzüklerin takıldığı sırada ise aileler, sosyal medya hesaplarında oluşturdukları gruplar ile bu mutlu anı şahitlik ederek paylaştılar.

Ailelerin duygulandığı, zaman zaman ise coşkulu anlar yaşadığı nişan merasimi sırasında, yin enasal ortamda yapılan espriler ve ikramlar da Hande-Sefa çiftinin mutluluğunu pekiştirdi.

Sanal nişan, davetlilerin “Allah tamamına erdirsin” niyetlerini iletmeleri ve Kovid-19 vakalarının bir an önce sona ermesi, zor günlerin aşılıp bir araya gelebilme dilekleri ile son buldu.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Hande-Sefa Çiftinin gelecek yaşamları için aldıkları kararla ilgili kutluyor, Gönüllü ve Aydemir Ailelerine de hayırlı olsun temennilerimizi iletiyoruz.

MEZUNİYETİ DE İLGİNÇ OLMUŞTU!

Diğer yandan, gerçekleştirilen ilginç nişan merasimi, gelin adayı Hande Gönüllü’nün 2007-2008 Eğitim-Öğretim dönemindeki mezuniyet törenine ilginç katılımını hatırlattı.

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi bahçesindeki mezuniyet törenine, iş makinesinin kepçesinde gelen Gönüllü, gazetecilere de haber konusu olmuştu.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2020 15:10:13

Bu haber 2006 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.044

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri