(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EV VE İŞ YERLERİNE DE GİDİYORLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle araçlara da dezenfekte çalışması yapıldığı bildirildi.

Müftü Mahallesindeki M&T Garaj Oto Yıkama Servisi işletmecilerinden Tahir Yurtoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, dünyayı saran, ülkemizde de etkisini artıran söz konusu virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Yurtoğlu, iş yerlerinde de, araç temizliği sırasında Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla, araçlarda dezenfekte çalışması yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Öncelikle temizlik çalışması yaptığımız araçların içlerinde dezenfekte çalışması yapmayı düşünerek yola çıktık. Çok da iyi yaptığımızı gözlemledik. Şu ana kadar dezenfekte yaptığımız tüm araç sahipleri oldukça memnun ayrıldılar. Bu sayede en azından araçlarında olası mikrop barınmıyor. Bu durumda, müşteri kadar bizim de içimiz rahat oluyor. Yaptığımız ilaçlama sayesinde sadece araçlar değil, bu vesile ile iş yerimiz ve çevresi de ilaçlanmış oluyor. İlerleyen süreçte araçların yanı sıra, ev ve iş yerlerinde de dezenfekte çalışmaları yapmaya başladık.”

İNSAN SAĞLIĞINA ZARARI YOK

Yurtoğlu,  kullandıkları ilaçların insan sağlığına zararı olmadığına dikkat çekerek, “aynı zamanda gıda sektöründe de kullanılan ilaçlar ile dezenfekte çalışması yapıyoruz. Yani, bir pastanede dezefekte için hangi ilaç kullanılıyorsa, biz de o tür ilaç kullanıyoruz. İnsan Sağlığına hiçbir zararı da yok. Elbette, ten, göz gibi uzuvlara direk temas etmemesi lazım” dedi.




Bu sayfayı yazdır

21.03.2020 18:51:03

Bu haber 1930 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.024.789

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri