(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK: BİRLİK ZAMANI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor; hepimiz büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Ülkemizin milli birliği, beraberliği, beka meselemiz her şeyin önünde.  Şartlar ne olursa olsun bizim gidecek başka yerimiz yok” dedi.

Posbıyık, Ereğli Belediye Meclisi’nin, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Mart Ayı Toplantısında yaptığı konuşmada, Türk Ordusunun Suriye’de verdiği mücadelede Şubat ayında 107 Şehit verdiğini hatırlattı.

Ülkenin zor şartlardan geçtiğini belirten Posbıyık, şöyle dedi:

“Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor; hepimiz büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Ülkemizin milli birliği, beraberliği, beka meselemiz her şeyin önünde.  Şartlar ne olursa olsun bizim gidecek başka yerimiz yok. Bu ülkenin sağlıklı gelişmelere ihtiyacı var. Mehmetçiğin, şanlı ordumuzun başarıları için dua etmemiz lazım. Bugünlerde siyasi ayrılıklara asla düşmememiz lazım. Tek meselemiz var, ordumuzun, diplomasimizin başarıya ulaşması. Ülkemizin bu acılı günlerden rahat bir şekilde çıkması, zafere ulaşmamız her şeyin önünde. Sözün bittiği yerdeyiz. 4-5 Şubat'ta Van’da meydana gelen çığ faciasında; aralarında askerin, vatandaşın, itfaiyecinin ve gönüllü kurtarma ekibinin olduğu 41 şehit verdik. 5 Şubat günü Sabiha Gökçen’de Pegasus uçağı pistten çıktı 3 vatandaşımızı kaybettik. 23 Şubat Pazar günü İran’da meydana gelen deprem Van Başkale’de yıkıma yol açtı. Depremde 9 vatandaşımızı kaybettik. Suriye’nin İdlib kentinde; 27 Şubat’ta 33 ve Şubat ayı içerisinde toplam 54 şehit verdik.”

Posbıyık’ın konuşmasının ardından Şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından meclis gündemindeki maddeler görüşüldü.

Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu yarın (5 Mart) aynı saat ve yerde yapılacak.




Bu sayfayı yazdır

4.03.2020 12:38:58

Bu haber 1564 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.756

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri