(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UMUTLARIN YEŞERDİĞİ MAÇ..!

EREĞLİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor evinde oynadığı Eskişehir Yunus Emrespor’u ‘son dakika golü’ ile geçti.

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadındaki karşılaşmayan, hafta içinde Çubukspor ile oynadığı erteleme maçında elde edilen galibiyetin morali ile çıkan Ereğli ekibi, Yunusemrespor maçına da iyi başladı.

İlk yarı boyunca atak futbolu tercih eden Eflatun-Beyazlılar, aradıkları golü bulmakta zorluk çektiler.

Gol arayan taraf olmasına rağmen rakibin 40 dakikada attığı gole engel olamayan Karadeniz Ereğli Belediyespor, devreyi de 0-1 geride tamamladı.

OYUNU BIRAKMADI!

Maçın ikinci yarısına, öncelikle beraberliği kurtarma düşüncesi ile çıkan Karadeniz Ereğli Belediyespor’un beklentisi 60. dakikada sonuç verdi.

Bu dakikada gelişen atakta topla buluşan Ali Şentürk şık kafa golü ile topu rakip ağlara gönderince takımını beraberliğe taşıdı. 1-1.

Beraberlik golü ile taraftarın desteğini de arttırdığı karşılaşmada gol yollarını zorlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor, 90 artı 2. Dakikada da Ercan Kuruçay ile istediğini elde etmeyi bildi.

Elde edilen 2-1’lik galibiyet ile adeta coşan Eflatun-beyazlıların mutluluğuna taraftarlar da destek olurken, karşılaşmayı izleyen Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan vekili Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş,  Kulüb 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ile kulüp yönetimi takımı ayakta alkışladılar.

Devrek Belediyespor ‘un deplasmanda Bağlumspor’a 3-1 yenilmesinin ardından fark 4’e düşüren Karadeniz Ereğli Belediyespor hafta deplasmanda Haymanaspor ile mücadele edecek.

GOL KRALLIĞINA ORTAK OLDU!

Diğer yandan Ercan Kuruçay karşılaşmada attığı golle Bal Ligi 6. Grupta Kırıkkalesporlu Orçun Selduman ile gol sayısını 11’e çıkararak gol krallığındaki iddialı olduğu mesajını verdi.




Bu sayfayı yazdır

23.02.2020 20:49:53

Bu haber 1435 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.018.302

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
802 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri