(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FERHAT GÖÇER EREĞLİ'DE SAHNE ALDI...

Ferhat Göçer müzikal tiyatro ile sevenlerinden tam not aldı. Kdz. Ereğli’de şarkıcı Ferhat Göçer “Aldırma Gönül” müzikal tiyatro oyunu ile karşısına çıktığı hayranlarından tam not aldı.

Ereğli Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde Ferhat Göçer sevenleri buluştu. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer “Aldırma Gönül” adını verdiği müzikal tiyatro ile hem kulakların pasını sildi hem de Sabahattin Ali’nin hayat hikâyesini anlattı. Göçer sahnede “Aldırma Gönül, Göklerde Kartal Gibiydim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz, Leylim Ley” gibi şarkılar söyleyerek ünlü şair ve yazarların unutulmaz eserlerini seyirci ile paylaştı. Davetliler salonda Göçer’in şarkılarına eşlik ederek, eğlendiler. İzleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Göçer’in performansı ayakta alkışlandı.

Müzikale Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar,  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi Hayırseveri ve Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi Müdürü Vedat Açıkalın ve çok sayıda sanatsever katıldı.




Bu sayfayı yazdır

21.02.2020 15:16:15

Bu haber 1481 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 75.750.190

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
412 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri