(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YOLCULARIN HAYATINI 'HİÇ'E SAYDI...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Halk otobüsünün önüne geçerek frene basan, yaptığı hareketlerle hem halk otobüsünde ki yolcuların hayatını hem de trafiği tehlikeye sokan otomobil sürücünün yaptığı hareketler Halk otobüsünün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay ilçeye bağlı Cevizler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Kepez hattından çarşı istikametine giden 67 M 8053 plakalı Halk Otobüsünün sürücüsü İsmail Sever (47), yeşil ışıkla birlikte hareket ettiği hafif ticari kamyonetin yolda kalması ile durdu. Aracın geri gitmesi ile birlikte yeniden ilerlemeye başlayan otobüsün kısa süre sonra önüne gelen otomobil sürücüsü, otobüsün önüne geçerek yavaşlaması ve frene basması ile otobüste bulunan yolcular tedirginlik yaşadı. Bu hareketi birkaç defa tekrarlayan otomobil sürücüsü daha sonra gözden kayboldu.

Yaşanan olayı 155 Polis imdat hattına bildiren İsmail Sever, savcılık ayağında da şikâyetçi olacağını kaydetti. Sever açıklamasında “Malumunuz Ereğli’ de toplu taşıma işi ile uğraşıyoruz.  Işıklarda kırmızı yanıyordu. Durduk. Malum yeşil ışık yanınca hareket ettim. Belen durağından çıkan aracın panik yapması yolun ortasında kalması ile beraber ister istemez durmak zorunda kaldım. Trafiği beklemek zorunda kaldığımız için aksattık. Arkamızdan gelen bir trafik magandası lacivert bir aracın sürücüsü arkamdan gelip direk otobüsün önüne sürmesi, frene basması, tekrar aynı hareketleri yapması, ben otobüsü sola aldım. Oda sola aldı ve frene bastı. Zaten görüntülerde elimizde mevcut. Bu tip trafik magandalarının gerekli cezaları almasını istiyorum. Çünkü yolcu taşıyoruz, can taşıyoruz. Ereğli’nin öğrencisini okula, işçisini işe hastasını hastaneye yetiştiriyoruz. Bu tür magandaların gerekli cezaları fazlası ile alması lazım. Görüntülerde de görüldüğü üzere otobüsteki yolcuların ve benim hayatımı tehlikeye atmıştır. Bununla ilgili gerekli şikayetlerimizi yapacağız. Durumu emniyet müdürlüğüne bildirdik. Savcılıksa savcılık, adaletse adalet. Bunun arayışlarını sürdürmeye devam edeceğim. Ceza alması için gerekli bütün işlemleri yapacağım” dedi.




Bu sayfayı yazdır

19.01.2020 17:41:48

Bu haber 1823 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
20.01.2020 16:51:20
Tehlikeli sürücüler diyor ki;

Ereğli de ciddi anlamda kurallara uymayanlar var Ama nedense yakalanmiyorlar






Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.184

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
401 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri