(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEHDİT EDİLDİM... ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇMEYECEĞİM...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde özel hastanede çalışan ve yaşadığı olayda tehditlere maruz kaldığını iddia eden Çiğdem Kahraman, olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu, hastalar saldıracak düşüncesi ile işe gidemediğini ifade etti.

Ereğli’ de özel bir hastanede çalışan ve doktorun olmamasından dolayı oğlunu hastaneye getiren C.D.’ ye doktorun olmadığını ve beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine C.D. nin söylemlerine ve tehditlerine maruz kaldığını kaydeden Çiğdem Kahraman yaşadıklarını anlattı. Kendisinin yaklaşık 7 yıldır aynı kurumda çalıştığını ve bugüne kadar hiçbir hastaya ya da hasta yakınına en küçük bir saygısızlık yapmadığını kaydeden Çiğdem Kahraman  ‘Yaşadığım olay beni çok etkiledi. Korkumdan hastaların bana saldıracağını düşünerek işe gidemiyorum” dedi.

Çiğdem Kahraman  “ O anı yaşamak beni çok etkiledi. Ben hasta yakınına doktorun olmamasından dolayı beklemesi gerektiğini söyledim. Ancak kendisi bana ‘Başka doktor yok mu o gelsin’ diyerek çıkıştı. Bende kendisine sessiz olmasını bağırmamasını diğer hastaların hem tedirgin hem de rahatsız olduğunu söyledim. O da bana ‘Sakin olmazsam ne olur lan’ diyerke çıkıştı. Üzerime saldırmasına diğer vatandaşlar ve mesai arkadaşlarım engelledi. Beni öldürmekle tehdit etti. Bizler her gün yüzlerce hasta ile ilgileniyoruz. Bugüne kadar böyle bir olay yaşamadım. Çok korktum. Olaydan sonra hastalar ve yakınları bana saldıracak gibi geldi” dedi.

Çiğdem Kahraman  şikayetçi olduğunu ve davasından da vaz geçmeyeceğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

16.01.2020 19:16:01

Bu haber 919 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.617

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri