(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAPAN’A ZİYARETÇİ AKINI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, rahatsızlığı nedeniyle tedavisi süren Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kapan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Beraberinde Basın Danışmanı Nergis Bozkurt ve Basın Bürosu personeli gazeteci Bilgin Avcı birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Kapan’dan sağlık durumu hakkında bilgi alan Posbıyık, “Zona’nın kötü bir hastalık olduğunu biliyorum. Siz daha da ağır geçiriyorsunuz. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı ve mesleğini sürdürmeni diliyorum” dedi.

Kapan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Posbıyık’a teşekkür etti.

Bu arada Posbıyık, aynı zamanda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Kapan’a ve Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’a hediye takdim etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, kentin ve bölgenin güncel konuları üzerinde sohbette bulunuldu.

TÜRK METAL ZİYARETİ

Türk Metal Sendikası Şube Yönetimi de, Fikri Kapan’ı ziyaret ettiler.

Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ın şehir dışında olması nedeniyle yer almadığı ziyarette; Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Erdemir İş Yeri Baştemsilcisi Altan Kalfa ile gerçekleştirilen ziyarette, Kapan’a geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. Şube Sekreteri Yılmaz, Başkan Ercan’ın da selam ve geçmiş olsun dileğini iletti.

TEKNİKERLERİN ZİYARETİ

Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı da, beraberinde yönetim kurulu üyesi Koray Yıldırım ve eski Fenerbahçe Kulübü Ereğli Şube Başkanı Halil Uzun ile birlikte ziyaret ettikleri Kapan’a acil şifalar diledi.

ZİYARETLER DEVAM ETTİ

Diğer yandan; Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Saymanı Semih Özkök, eşi Öznur Özkök, Haber Hayat Sahibi Doğan Gönüllü, eşi Ülkü Gönüllü, Manşet 67 Sahibi DHA Muhabiri Sinan Kabatepe, Ereğli FM Sorumlu Müdürü İlknur Turt Kanca, Gülçin Demir, Yusuf Zobar, Ayşen Ertam, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Eski Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Eray İlhan, Beko-Arçelik Yetkili Servisi İsmail İlhan, Mesut Seydel, Cemile-Ahmet Çalışkan, Serkenr Çalışkan, Binnaz Yalçın, Makbule Erol, Ebru Erdin, Sueda-Ayhan Çalışkan, Fatih Çalışkan, Simge Çalışkan, Mustafa Sünger, Öğretmenler Ahmet Cakcak ile Yüksel Ermiş, Özgür Tanrıverdi, Kapan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

TELEFON VE ÇİÇEKLE...

Öte yandan, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhar Demirtaş, Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Eruğ Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Aykut Ateş başta olmak üzere çok sayıda kişi telefon ederek, mesaj çekerek ve çiçek göndererek Kapan’a iyi niyet dileklerini ilettiler.

BİR SÜRE DAHA...

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan, Aralık ayı ortalarında rahatsızlanarak gittiği hastanede, ‘Zona’ teşhisi konulmuş ve tedavisine başlanmıştı. Gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Kapan’ın tedavisi bir süre daha evinde devam edecek.




Bu sayfayı yazdır

11.01.2020 17:02:47

Bu haber 1560 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.503

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri