(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR…

EREĞLİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

ERTUĞRUL'UN MESAJI
CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, mesajında şunları kaydetti:
"Demokrasiye bağlı ve demokratik yaşama susamış toplumların vazgeçilmez gücü, kuşkusuz, o demokrasinin dördüncü kuvveti olarak kabul ettiğimiz basındır. Bugün; ulusumuzun, anayasal hükümlerle teminat altına alınmış haber alma özgürlüğünün en sağlam ve olmazsa olmaz basamağı olan basınımızda, bu sektöre can ve hayat veren gazetecilerimiz ve muhabirlerimizin buruk bayramıdır. Yüzlerce gazetecinin hem haber verme hem de yaşam özgürlüklerinin ellerinden alındığı, gerek yaygın gerekse de yerel yayıncılıkla halka hizmet veren çok sayıda basın kuruluşunun kapanmak zorunda kaldığı günümüz Türkiye’sinde, demokrasinin yıkılmaz kalelerinden biri olan CHP’nin yöneticileri ve üyeleri olarak, basın çalışanlarının her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizler, tam bağımsız ve demokratik Türkiye özlemiyle mücadele eden bireyler olarak, temel özlemimiz haline gelen bu hedefe ulaşmamızda her gazetecinin ve basın kuruluşunun ayrı ayrı öneme sahip olduklarını biliyoruz. Bir gün bu güzel ülke, temel hedefimiz haline gelen tam bağımsız ve demokratik bir ülke olacaksa, bu, her şeyden önce gazetecilerimizin sayesinde olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta güzel Ereğli’miz ve Zonguldak’ımızda olmak üzere, memleketimizin her köşesinde, bu şerefli ve sorumluluğu ağır mesleği ifa etmeye devam eden gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor; şahsım ve parti örgütüm adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BALBALOĞLU'NUN MESAJI
İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, yayınladığı mesajında şöyle dedi:
"Ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız, ilkeli, kaliteli, güvenilir, evrensel hukuk normlarına bağlı, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluklarının bilinciyle hareket eden ulusal ve yerel basınımızın tüm çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

YALÇIN'IN MESAJI
Eski TSO Başkanı Sertan Yalçın da, "Tüm şartlar altında doğru, tarafsız, gerçek haber yaparak bizleri olaylar, haberler hakkında aydınlatan haberdar eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun" dilekleriyle gazeteciler gününü kutladı.

UZUN'DAN ANLAMLI KUTLAMA
Türk Telekom Karadeniz Ereğli Müdürü Kedir Uzun ise mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Anlar akacak, yürekler katılaşacak, bedenler yaşlanacak, yeminler unutulacak, en güçlü inançlar bile sarsılacak ama siz gazeteci dostlarımın yazdıkları tarihin bir köşesinde değişmeden kalacaktır.Toplumun ruhunu, onun dertlerini ve dileklerini kimseden korkmadan ve çekinmeden aktaracağınıza ve Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayacağınıza olan inancımla; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar, sağlık ve başarı temennilerimi iletirim. Saygılarımla..."

ADD UNUTMADI
Atatürkçü Düşünce Derneğii (ADD) Genel Yönetim Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Semih Özkök, ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan'da yayınladıkları mesajlarla Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2020 16:36:25

Bu haber 595 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.753.467

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri