(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZON AÇILIŞINDA ELEŞTİRDİ!

 

                  EREĞLİ   

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Salon Sporları 2019-2020 sezon açılışı gerçekleştirildi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kavaklık mahallesindeki Gençlik ve Spor Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, gençlere spor yapma imkanı sağlamanın önemli olduğunu belirterek, “sporu seven ve uzun yıllar spor yapmış birisi olarak kentimize spor alanında yeni tesisler kazandırmak için çaba gösteriyoruz. Sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Sadece başarı için değil sağlıklı bir insan olmak için de spor çok önemli” dedi.

ESKİDEN BASKETBOL VE VOLEYBOL MAÇLARI…
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise Belediyespor bünyesinde 11 ayrı branşta 700’ün üzerinde sporcunun olduğunu hatırlattı. İlçede kurulu kısa adı Erdemir olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın spora katkı sağlamadığını öne süren Posbıyık, şunları söyledi:
“Gençlerimize ne kadar kucak açabiliyoruz. Onlara nasıl kimler maddi ve manevi destek veriyor önemli olan bu. Mikrofonlarda nutuk atmak kolay vekillere de sesleniyorum icraat yapabilmek önemli. Gençlik merkezini kaymakamımız bize kapılarını açtı. Amiralimiz ve Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum.  Bu bölgedeki sanayi kuruluşları var. Koskoca Erdemir spora bir tek lira katkı vermiyor. Saha ve salonlarını Ereğli gençliğine kapatmış durumda. Herkes bu gerçekleri bilsin.  Bütün kentlerde sanayi kuruluşları ve sendikalar spor için elinden geleni yapıyorlar. Maddiyatlarını ortaya koyuyorlar. Gençler spor yapsın diyorlar. Ama icraata geçin. Eskiden salonlarımızda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Efes gelirdi. Tribünler tıklım tıklım dolar basketbol, voleybol maçları izlerdik.  Gençlerimiz spor yapardı. Erdemirspor’un 2013 Yılında; Voleybol, Basketbol, Güreş bütün profesyonel branşları ile sportif faaliyetleri futbol, altyapılar ile spor okullarını kapatmasının ardından 350 lisanslı sporcu açıkta kaldı.

11 BRANŞTA 700 SPORCUMUZ VAR
Bu branşlara Belediye olarak biz sahip çıktık. -Bugün Salon Sporlarında Kız Erkek Basketbol – Voleybol – Oturarak Voleybol – Hentbol – Boks ve Halk Oyunları olmak üzere toplam 260 sporcumuz bulunuyor. Bu dönem lik kez salon sporlarında açtığımız; spor okullarımızda ise toplam 190 kursiyerimiz buluyor. Uzun süredir altyapıdaki oyuncularımıza malzeme alımı yapılmamış. Biz en kaliteli malzemeden takımlarımıza ve sporcularına malzeme desteği yaptık. Salon sporları ve kız futbol takımlarımızı da dahil ettiğimizde 11 Ayrı branşta 700’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var.

KIŞ UYKUSUNA YATAN ERDEMİR’İ
HALKIMIZLA ELELE VEREREK UYANDIRACAĞIZ
Bu branşlara destek verecek Erdemir var Erdemir kış uykusuna yatmış. İnşallah onları da kış uykusuna yatan Erdemir’i de halkımızla el ele ererek uyandıracağız. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bize güvenen evlatlarımızı teslim eden velilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

SALON SPORLARINA DA BAŞKANIMIZIN
DESTEĞİYLE ÖNEM VERİYORUZ
Karadeniz Ereğli Belediyespor As Başkanı Tarkan Atik de, yönetim olarak hızlı bir yapılanmaya gittiklerini ifade ettiği sözlerinde şunları kaydetti:
“Daha önce yeteri kadar ilgi ve özen gösterilmemiş olan salon sporlarında da Belediye ve Kulüp Başkanımız Halil Posbıyık önderliğinde önemli bir hamle yaptık. Kendisine verdiği destek için tüm yönetim kurulu, antrenörlerimiz ve sporcular adına şükranlarımızı sunuyorum.  Bugün, Paravoley, Voleybol, Basketbol, boks, halk oyunları ve Hentbolda takımlarımızın mücadele veriyor. Bu branşlarda ilk kez spor okulları açtık ve bugün 190 civarında öğrencimiz bu kurslarda spor yapıyor. Biz şimdi burada hep beraber bir spor ailesi oluşturmuş olduk. Bu ailemiz kentimiz için bir ışık olacaktır.”

ZAFER MEN AİLESİNE PLAKET
Yapılan konuşmaların ardından, Ereğli Belediyespor adına görevli olarak gittiği Bartın’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Ereğli Belediyespor Futbol Antrenörü Zafer Men’in ailesine protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
Kız Erkek Basketbol – Voleybol – Oturarak Voleybol – Hentbol – Boks ve Halk Oyunları ile futbol okulundaki takımlar elde ettikleri başarılar anons edilerek salona davet edildi. Tören, protokol ile toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.




Bu sayfayı yazdır

6.01.2020 01:02:15

Bu haber 1072 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.231

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri