(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEK LİSTE İLE...

Gülüç/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki AK Parti Belde kongresinde mevcut başkan İsmail Yılmaz yeniden seçildi.

Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Karaca’nın Divan Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, burada yaptığı konuşmada, kuruluşundan bugüne kadar görev alan yöneticilerin belde kongresinde bir araya geldiğini belirterek, “Bunu muhafaza edebilmek inanç meselesidir. İnanırsanız, gayret ederseniz, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideriniz varsa buna muvaffak olursunuz, yoksa diğer siyasi partiler gibi parti mezarlığına doğru yavaş yavaş yol alır ve gidersiniz” dedi.

DEMİRTAŞ: YAPTIKLARIMIZ ÜÇDE BİR BİLE DEĞİL

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Zonguldak’ın en güzel millet bahçesini Gülüç’te yapacağız. Göreve geldik, vatandaşlarımıza hizmet için sağlık ocağımızı belediyemizin yanına açıyoruz. Sahil projemizde kafeteryamız bitmek üzere. Bu hizmetlerimizin üçte biri bile değil. Gülüç halkı ile birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz, AK Parti ve hükümetimizin hizmetlerini Gülüç’te sergileyeceğiz. Burada belde teşkilatımızla birlik beraberlik sergiliyoruz. Çünkü halka hizmet hakka hizmettir. İnşallah bu kongremiz, Türkiye’mize, Zonguldak’ımıza, Gülüç’ümüze hayırlı olur.”

TOSUN, ÇAKIR VE YILMAZ…

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un,  kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, kurulduğu günden bu güne AK Parti’ye emek veren teşkilat mensuplarına teşekkür ederken, “AK Parti kadroları gönüllülük esasına göre çalışan, çok büyük bir teşkilattır. Arkadaşlarımız ben şu makamdayım, şuradayım kavgasında olmaz, bu sürece nasıl dahil olabilirim, Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın idealini nasıl paylaşırım, bunun derdinde olur” diye konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, iktidardaki partileri vasıtası ile ilçeye yapılan yatırım ve hizmetleri anlatarak, şunları kaydetti:

“Bundan sonraki dönemde yapacaklarımızdan ise Ereğli’miz için hayal dediğimiz, bizim için olmazsa olmaz dediğimiz bir üniversite projemiz vardı. Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımızın Ereğli mitinginde müjdelediği gibi Eski Devlet Hastanesi arazisinin üniversiteye devri konusunda en ufak engel kalmadı. Allah izin verirse altı ay içinde kazmayı vuruyoruz. Hayırlı olsun.

Gülüç Teşkilatımızın her zaman yanında olacağız. Birlik ve beraberlik burada. Önemli olan, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Gülüç olacağız, Zonguldak olacağız, Türkiye olacağız.”

Belde Başkanı İsmail Yılmaz ise Gülüç’e daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalar sürdüreceklerini dile getirirken, “İnandığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra da özellikle Gülüç’te belediye başkanımız, yönetim kurulumuz, meclis üyelerimizle uyum içinde hizmet edeceğiz. Aramıza nifak sokmak isteyenler var, bunlara müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

TEK LİSTE İLE YILMAZ VE YÖNETİMİ…

112 Delegeden 85’inin katılımıyla gerçekleştirilen ve Yılmaz Başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde, yeni yönetim kurulunda ise; Satılmış Kutucu, Nizamettin Dandem, Hasan Ertaş, Arif Turan, Şevket Öztürk, Barış Öğüt, Taner Dulun, Mehmet İslamoğlu, Adem Yılmaz ve Hafiye Demir yer aldı.

Teşkilatın; Ereğli İlçe Kongresinde oy kullanacak delegeler ise İsmail Yılmaz, Hasan Polat, Şükrü Arslan Sedad Taşdelen, Perihan Şenol, Fahri Çakır, Resul Kartal, Satılmış Kutucu, Baki Çakır, İrfan çalı, Mustafa Sarı, Taner dulun, Emre Onay, Mustafa Özmen ve Perihan Şenol’dan oluştu.

Kongrede, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, bazı siyasi parti ilçe başkanları, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, AK Partinin çevre ilçe ve belde başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partili üyeler hazır buluhndu.




Bu sayfayı yazdır

5.01.2020 13:10:10

Bu haber 1195 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.642

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri